reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
my jutro idziemy na usg. ciekawa ile to ja wyhodowałam
miesiąc temu było 2500g
miesiąc temu było 2500g
M
MariaOla
Gość
Skakanka ... następna wizyta 11.01, więc wtedy zobaczymy, ale wg USG i mojego ginka Jeremiemu zdałoby się jeszcze te 2-3 tygodnie posiedzieć, więc może natura wie co robi
No i jest jeszcze kwestia mojego Jarka, który jako specjalista od VATu ma nawał roboty do 25-tego i pasowałoby mu na 26-tego iść rodzić
A póki co ....... to więcej sexu
No i jest jeszcze kwestia mojego Jarka, który jako specjalista od VATu ma nawał roboty do 25-tego i pasowałoby mu na 26-tego iść rodzić

A póki co ....... to więcej sexu

ale te wasze dzieci są dorodne 
Super! Ciekawa jestem ile mój synek sobie liczy
MariaOla to chyba faktycznie przenosisz, skoro twoja szyjka nie chce się skrócić ani rozszerzyć
Pytanie tylko czy to dobre czy złe
Ty pewnie wolałabyś już być po, co?Kamilala a jak ci się podobał ten film Eragon? Ja czytałam oby dwie książki tej serii i też chciałabym zobaczyć film, ale nie wiem czy dalabym radę tyle wysiedzieć w kinie no i czy zdążę się na niego wybrać, bo u nas jeszcze go nie grają

M
MariaOla
Gość
A tak mi się teraz wspomniało .... Karlam kliedyś rozsyłała nam ze szkoły rodzenia materiały na temat m.in. masażu szyjki macicy i tak sobie mysle, czy mój Jarek dałby radę sam 

Byłam wczoraj u gina, późno wróciłam i nie miałam siły już zaglądnąć na forum. Było tyle ludzi, chyba po świętach sie nazbierało, ze czekałam i czekałam i prawie zasnęłam w poczekalni. 
Co powiedział lekarz? Ze maleństwo nie zamierza chyba wyjść, wszystko pozamykane, żadnego rozwarcia, czy skracania się szyjki. (kurde żyrafa ze mnie tak jak u MariaOli)
Maleństwo ma około 3600g - więc też lekko nie będzie
, ma się świetnie, główka gotowa do startu, Pan doktor nawet chyba ją pogłaskał, bo przy badanku jak mnie obmacywał, stwierdził, że jest główka. 
No i jeśli do wtorku nie urodzę, mam się zgłosić do szpitala, będą mi wywoływać poród. tylko nie wiem, czy tak zaraz czy w ciągu kolejnych dni. Tak więc do 8 stycznia włącznie powinnam sie odzywać.

Co powiedział lekarz? Ze maleństwo nie zamierza chyba wyjść, wszystko pozamykane, żadnego rozwarcia, czy skracania się szyjki. (kurde żyrafa ze mnie tak jak u MariaOli)

Maleństwo ma około 3600g - więc też lekko nie będzie
, ma się świetnie, główka gotowa do startu, Pan doktor nawet chyba ją pogłaskał, bo przy badanku jak mnie obmacywał, stwierdził, że jest główka. 
No i jeśli do wtorku nie urodzę, mam się zgłosić do szpitala, będą mi wywoływać poród. tylko nie wiem, czy tak zaraz czy w ciągu kolejnych dni. Tak więc do 8 stycznia włącznie powinnam sie odzywać.

M
MariaOla
Gość
Oj ja też Lorien wczoraj siedziałam półtorej godziny
Mój ginek przyjmował godzinę dłużej niz miał w grafiku, aż dzwonili po niego z prywatnej przychodni, gdzie też przyjmuje, że tam już baby się wściekają i chyba rodzić zaczną
a z tymi żyrafami to przekichane mamy ..... trzeb coś z tym zrobić
WIĘCEJ SEXU
Mój ginek przyjmował godzinę dłużej niz miał w grafiku, aż dzwonili po niego z prywatnej przychodni, gdzie też przyjmuje, że tam już baby się wściekają i chyba rodzić zaczną
a z tymi żyrafami to przekichane mamy ..... trzeb coś z tym zrobić
WIĘCEJ SEXU

kamamamusia
Fanka BB :)
xandii, monika, Ja niestety nie czytałam książki...takie baśnie i fantastyka interesowały mnie jak byłam w liceum, potem to przerzuciłam się na opowieści historyczne, a teraz to najczęściej sięgam po cos lekkostrawnego o życiu, miłości ...i takie tam ble ble...
Eragon, to taka bajka dla dzieci, przypuszczam , ze książka była lepsza....coś w stylu Władcy Pierścieni, ale gorszej jakości jeśli chodzi o np. efekty, akcję.... Końcowa walka mogłaby byc dłuższa. No i to film z dubbingiem (bynajmniej ja na taki trafiłam)...i nasi rodacy bardzo głupi głos podłożyli smoczycy, głos takiej pani nauczycielki, lektorki z filmów przyrodniczych...
Najbardziej podobały mi się krajobrazy w filmie...ciekawe gdzie go kręcili?
Eragon, to taka bajka dla dzieci, przypuszczam , ze książka była lepsza....coś w stylu Władcy Pierścieni, ale gorszej jakości jeśli chodzi o np. efekty, akcję.... Końcowa walka mogłaby byc dłuższa. No i to film z dubbingiem (bynajmniej ja na taki trafiłam)...i nasi rodacy bardzo głupi głos podłożyli smoczycy, głos takiej pani nauczycielki, lektorki z filmów przyrodniczych...
Najbardziej podobały mi się krajobrazy w filmie...ciekawe gdzie go kręcili?
reklama
Kamilala już też od kogoś słyszalam, że książka zdecydowanie jest lepsza niż film, ale chciałabym się sama o tym przekonać i chyba nie będzie mi to pisane. Bo u nas jeszcze nawet nie wiedzą kiedy ten film pojawi się w kinach, więc podejrzewam, że szybciej urodzę niż się na niego wybiorę do kina. Pewnie za jakiś czas zostanie mi obejrzenie go w kinie domowym :-(
Xandii masz rację - mnie też ta opowieść bardzo pochłonęła i czekamy ze znajomymi kiedy pojawi się trzecia, ostatnia już część
Xandii masz rację - mnie też ta opowieść bardzo pochłonęła i czekamy ze znajomymi kiedy pojawi się trzecia, ostatnia już część