reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

już po zabiegu ... trwał chyba 3 minuty, teraz trochę szypie :baffled: za tygodnie mam mieć kontrolę, No i celibat przez 6 tygodni :wściekła/y: i na noc globulki :wściekła/y:

reklama
już po zabiegu ... trwał chyba 3 minuty, teraz trochę szypie :baffled: za tygodnie mam mieć kontrolę, No i celibat przez 6 tygodni :wściekła/y: i na noc globulki :wściekła/y:

Mariola wspólczuję.

Dzięki dziewczyny za pocieszenie dzisiaj już trochę lepiej ale jeszcze nie jest dobrze, a pokłociliśmy się o to że Oli dał mi do zrozumienia że ja cały dzień nic nie robię i że mu nie pomagam przy koniach i takie tam. Fakt obiecałam mu pomagać w stajni ale moja Mama ma teraz rwę barkową i nie może Nadii nawet na ręce wziąść to jak ma się nią zająć. Myślałam że to rozumie ale zawiodlam się :sick:. A do tego jeszcze jakieś plamienie znowu mam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

JA już chyba pisałam co zrobić zostawcie męża z dzieckiem na cały dzień albo chociaż na kilka godzin ....no i nie zapomnijcie dodać przed wyjściem , że ma być posprzątane poprane i obiad ugotowany no i najważniejsze dziecko ma być zadowolone i szczęśliwe:tak: a zapomniałabym jeszcze jedno... mąż po całym dniu pracy w domu ma być wypoczęty świeży i jurny w łóżku:-p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

a ja wczoraj dostałam pierwsza miesiaczke po porodzie:wściekła/y:
leje się ze mnie i boli:baffled: a przed ciążą, to nawet czasami mogłam zapomnieć ze mam miesiączke - tylko troche ciekło i nie bolało:eek: . mam nadzieje ze wróci do normy.... bo jak nie to trza drugi raz rodzić:-D

reklama
Do góry