Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wszystko będzie dobrze Ewelina. :-)
My też dziś byliśmy na usg też potwierdził chłopaka. Waży 1650 g chyba mały nie jest.Lekarz mówił,że ok leży głową na dół i ogólnie następna wizyta za 5 tygodni. szyjka w porządku tylko mówił ,że jak brzuch twardnieje to położyć się i odpocząć.
. Ja miałam do tej pory co 4 tygodnie, a teraz już będą co 3..No też mi się tak wydaje,ale on twierdzi ,że jak wszystko w porządku i szyjka sie nie skraca to nie ma potrzeby przepisał mi tylko żelazo dodatkowo . On w ogóle codziennie ma dyżur w szpitalu rano więc jakby co to można pojechać.
Ostatnio lekarz kazała przyjsć po 2 tygodniach i poszłam tylko po to żeby serduszka posłuchać... Myślałam, że dlatego za 2, że szyjka się skraca, ale ona nawet mnie nie zbadała.. Bez sensu.. 
Gawit, dzięki...Ja tez myślę że jest ok z synuniem i myślę że nie będzie jakiejś jasnej przyczyny i że to jednak idiopatyczne
. Ale niech to sprawdzą...
I tak jak już poczytałam w książkach i w necie to jestem wiele spokojniejsza
... Dam znać Mary na kom jak tam im idzie. A na weekend mam nadzieję że mnie wypuszczą przynajmniej na przepustkę
![]()
ale zakladam ze wszystko bedzie ok... tak jak dziewczyny pisza i tutaj i na innych forach
... Odebralam wyniki, oczywiście hemoglobina za niska - 11. za niskie mam też hct, a za wysokie neut%. I tak nei wiem co to, więc na razie się nie martwie .. ;-)
To co mnie zmartwiło, to to, że mam cholesterol powyżej normy :-(.. zrobiłąm badanie bo mialam przeczucie żeby je zrobić przy okazji,a kosztowało tylko 7 zł..
Idę dziś do gina, ciekawe co mi powie, ale nie mogę się doczekać, to Was spytam - nie wiecie czy przyczyną może być to ze mam cukrzycę ciążową?
przedewszystkim dieta kochana ni i nie myslec o tym zbyt duzo...moja jest to 2 cukrzyca..mialam ja jak bylam w ciazy z moim matim rowniez...i wszystko bylo ok