reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
czesc mamuśki :))
gratuluje dobrych wyników :)) Nie było mnie już chyba 2 dni bo sprzątałam po remoncie a w piątek byłam na usg 3d. Dzidzia zdrowa chociaż jej wiek usg jest na 22t 2d a więc mniejsza niż powinna. Waży 463g. wielkość dzidzi zgodna z wiekiem ciążowym :)) Anatomia prawidłowa. Dzidzia ułożona miednicowo :)) łożysko ściana przednia. Tętno dzidzi 146u/min. to tak po krótce :))

I zapomniałam najważniejszego... nadal nie wiemy co siedzi w brzuszku bo dzidzia całe 30 minutowe badanie siedziała po turecku i zasłaniała wszystko stópkami :))
w tym tygodniu mam wizytę u swojego gina to może wtedy się jeszcze ujawni :))

Mnie glukoza czeka we środę:) Będę dzielna:-)
Niunias, nam lekarz podejrzał małego "od spodu" i się udało, przy 3d powinien go "odwrócić" chyba?

nam też próbował odwracać od spodu, ale tak gdzie powinno coś być to dzidzi zasłaniało stopami, tak jakby kucało i nie było przez to widać :))

cześć! Witam się! Ja właśnie wróciłam do domu po weekendzie z rodzicami i teraz trzeba posprzatać troszkę....uff. Chciałam się pochwalic dobrymi wiadomościami --będziemy miec dziewczynkę!!!! Wszysstko się unormowało, nereczki świetnie prcują, cukrzycy nie ma, łożysko się podniosło a dzidzia rozwija się prawidłowo!! Szczęśliwa jestem i zrelaksowana:-)
POzdrawiam!!

reklama
Cześć Kobietki:)

W sobotę wróciłam z wczasów na Słowacji i dopiero teraz do Was zaglądam.
Dzisiaj na 15:45 mam wizyte u mojego gina. Mam nadziej, że wszystko będzie oki... strasznie się denerwuję tymi wizytami.

Do góry