reklama

USG Naszych maleństw...

Ok, Jola, nie ma sprawy, zaangażuję mojego "babskiego króla" :) jak określił się mąż Dzagud - niech szuka skoro tak zależy mu na zakupie lego technics, hahaha (ach te duże dzieci). Więc chodzi Ci po głowie myśl o trzecim dziecku? Ja mojego mężusia opierniczyłam, szczerze mówiąc, jak wspomniał o kolejnej ciąży teraz, kiedy mi się już zaczyna "ciężko" robić :tak:

reklama
Monika tak szczerze mówiąc, to mój M zawsze twierdził, że musi być trójka: dla mamy, dla taty i dla boga :tak:
Junior nie był planowany, no i stąd tak długa przerwa.
Teraz marzyło mi się mieć dwójkę z małą różnicą wieku, ale jak zaszłam w ciąże, to mąż zaczął wspominać, że nas nie stać, ale pewnie teraz nie będzie go trzeba długo namawiać ;-)

chyba łatwiej sie okreslic na przyszłość jak sie juz posiada dziecko, ja zawsze chcialam 3, teraz jednak centrum naszego wszechswiata jest to jedno jedyne malenstwo schowane w brzuchu moim i nawet do glowy by mi nie przyszlo myslec o nastepnej ciazy skoro kurcze nie wiem jak ja sobie z jednym dzieckiem poradze:D:-D

Ja po porodzie powiedziałam nigdy więcej, no chyba że by mąż urodził :-D
Ale minęło trochę czasu i znowu zaczęłam myśleć o dziecku. Gdyby nie studia to pewnie dzieci już bym miała odchowane ;-)

A u nas - może przez to, że długo się naczekaliśmy - na porządku dziennym są rozmowy o reszcie naszych dzieci :-) Bo chcemy mieć trójkę (mam już nawet wywróżoną płeć - teraz chłopak, potem chłopak i trzecia dziewczynka :laugh2: ). I ze wszystkich sił staram się nie myśleć, że z tym mogą być problemy...

Wiesz Esia, że mi wywróżono kiedyś to samo i to dwa razy niezależnie :-D i dlatego ny jakos przywykliśmy do mysli o trójce dzieci i po prostu wyrazilismy zgode na wywróżona nam przyszłość nie poswięcając temu drugiej mysli... Niesamowity zbieg okoliczności:-) :tak: :-D

No popatrz! Śmiesznie :-D
My też tak zareagowaliśmy na zestaw 2xCh + 1D, pomimo że początkowo jakoś się nastawiałam na dziewczynkę...
Tylko ta lekka zadra w sercu, żeby to się wszystko udało...

hehe, a mi wywróżono 4-kę:szok: . Mojemu mężowi też. Co wy na to? Już chyba całe życie będę w ciąży. Tylko kolejność mi się nie zgadza. Miało być C-S-C-S, a na razie szykuje się C-C- .....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry