Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ulotki cudowne!! Tosia jest taka cudowna. Dużo zdrówka życzę.@Mamaminionka troche mnie uspokoiłaś [emoji3526]
Nam na czole zawsze!! Zawsze zawyża. Dlatego stosuje zwykły termometr do tyłka. Odejmuje pół stopnia i wiem, że pokazuje jaka jest rzeczywiście temperara. Nie jedna osoba twierdzi że te do czoła nie są odpowiednie, ja sama miałam ich sporo, z microlife itp i każdy przekłamuje. Spróbuj zmierzyć w tyłku, mam nadzieję, że okaże się że i w waszym przypadku temp będzie niższa.@magda.lena91 Mam elektroniczny i na czole mierze...
Też tak robię. Pewna metoda. Te do czoła, ucha potrafią przekłamywać nawet o 1st.Nam na czole zawsze!! Zawsze zawyża. Dlatego stosuje zwykły termometr do tyłka. Odejmuje pół stopnia i wiem, że pokazuje jaka jest rzeczywiście temperara. Nie jedna osoba twierdzi że te do czoła nie są odpowiednie, ja sama miałam ich sporo, z microlife itp i każdy przekłamuje. Spróbuj zmierzyć w tyłku, mam nadzieję, że okaże się że i w waszym przypadku temp będzie niższa.
Dzieci tak mają jak są chore. Ja też się zawsze martwię jak moje dzieci są chore. Ważne, że pije.Wczoraj Tosia nie miała już gorączki, a dziś rano znowu 38,2na szczęście chce jeść, pije mleko....
Ale jest taka smutna, w ogóle się nie uśmiecha, nie śmieje. Patrzy i tylko czasem zapłacze![]()
.
.
.
Mamy ulotki z fundacji:
Co sądzicie?
Zobacz załącznik 1009839Zobacz załącznik 1009840Zobacz załącznik 1009841Zobacz załącznik 1009842