reklama

Warszawa i okolice

Ja już w domku. Było świetnie! :-D Bardzo miło było i strasznie się cieszę, że spotkałam się z dziewczynami :-) i dzieciaczkami :-)
Mam nadzieję, że na następne spotkanie [w jeszcze szerszym gronie] nie będziemy musiały czekać zbyt długo! :-D

Aestima, jakoś naturalnie przeszłyśmy na imiona, chociaż moja ksywka dla mnie jak drugie [a czasem i pierwsze] imię ;-)

reklama
było super:-) tylko króciutko! strasznie mi miło, że Wam się chciało jechać do Pruszkowa:tak:również mam nadzieję na ponowne spotkanie - w poszerzonym gronie; a Ninka śpi do teraz, takie emocje!;-)dziękuję dziewczyny:-)

Andariel - wcale nie krótko - przeszło 3 h :-p A Ninka jest kapitalna ze swoją fryzurą i minami. Jedzonka było w bród i pyszne.:happy:
Co do zdjęć to jakaś dokumentacja fotograficzna powstała, Silva obiecała obróbkę w Photoshopie :-)
Odnośnie kolejnego terminu tym razem w Piasecznie pod hasłem wymiana ubranek to ja w kwietniu mogę 12,18,26,28 i 29 jak narazie.

No i ja się melduję!

Naprawdę miło było Was ujrzeć - już nie mogę się doczekać następnego razu:) Tym razem Nutria zaprasza do Piaseczna na garden party;) Co do terminów kwietniowych - wszystkie podane przez Forever mi pasują w zasadzie! A pozostałym Paniom?

Ja tak naprawdę mogę codziennie więc się dopasuje. Gdyby któraś w Was miała w międzyczasie ochotę na kino, to ja chętna. Taki seansik koło godz. 10-11? Już bardzo tęsknie za kinem, ale przerażają mnie wieczorne lub weekendowe tłumnie oblegane seanse...

Było BOSKO :)
Dzięki dziewczyny!! :)
andariel - Dziękujemy pięknie za przemiłe przyjęcie!! :)
Krzyś zasnął jak tylko wsiadł do samochodu, ale go przebudziłam, bo chciałam choć troszkę rozebrać... i nie spał do końca drogi do domu. W domu położyłam go do łóżeczka i do teraz śpi... (jest już 17 prawie)

A co do imion - to imiennie fajniej, choć przyznaję zołza, że chyba przez Twojego awatara w głowie miałam cały czas bardzo wymiennie imię z nikiem ;)

ps. obiad wymyśiłam! skomplikowany... jajko sadzone z kaszą ;-) ;-)

a.. terminy - to dla mnie, z terminów dostarczonych przez forever to najfajniejszy jest czwartek 28.04.
ale i w pozostałe się jakoś dostosujemy, byle nie 29.04.

oczywiście Zapraszam!

Ostatnia edycja:
Nutria, he he - i dobrze ;-)
A obiad wymyśliłaś ambitny :-p Ja, korzystając z tego, że zapomniałyście z Silvą swoich porcji kurczaka, przedłużyłam sobie dyspensę i na obiad zjedliśmy go z kaszą [bo Andariel podzieliła go między mnie i Forever ;-)].

Czekam na maile ze zdjęciami! :-)

Aha, mi też ten termin pasuje, tylko też przed południem, bo mam sr jeszcze...

reklama
I ja się melduję:) Zosia zasnęła w domu snem godnego:) Jestem Wami zachwycona, jesteście wszystkie tak otwarte i ...gościnne że już się nie mogę doczekać następnego spotkania. Po Piasecznie rezerwuje swoje lokum wobec tego:)
Trochę mi głupio bo zrobiłycie tyle jedzenia i jeszcze Andariel mi napisała żebym dużo nie przynosiła bo będzie , a jakbym wiedziała że tyle robicie to bym piekła ciasto i ciasteczka i sałatkę zrobiła . Naprawdę jest mi teraz strasznie głupio, bo trochę się jak sęp czuję:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry