reklama

Warszawa i okolice

ale mialyscie faaaaaajnie :sorry2: pozazdroscic
czekamy teraz na fotunie, proponuje nowy watek zalozyc z foteczkami no "nasze spotkania" czy cos w tym stylu ;-)
ja to zdjeciowa jestem, wiec prosze nie ociagac sie z fotami :-D

reklama
I ja się melduję:) Zosia zasnęła w domu snem godnego:) Jestem Wami zachwycona, jesteście wszystkie tak otwarte i ...gościnne że już się nie mogę doczekać następnego spotkania. Po Piasecznie rezerwuje swoje lokum wobec tego:)
Trochę mi głupio bo zrobiłycie tyle jedzenia i jeszcze Andariel mi napisała żebym dużo nie przynosiła bo będzie , a jakbym wiedziała że tyle robicie to bym piekła ciasto i ciasteczka i sałatkę zrobiła . Naprawdę jest mi teraz strasznie głupio, bo trochę się jak sęp czuję:)
no bez żartów - wiesz ile mi kartonów soków teraz zostało?:-Di innych rzeczy tak samo (aczkolwiek wciąż ubywa - ma się apetycik;-))... nie przejadłybyśmy więcej, nie w tak krótkim czasie w każdym razie!
było super:-)

Antar - następnym razem możesz nam zaprezentować swoje specjalności kulinarne:tak: No i widzę, że się kolejka spotkaniowa ustawia - może być nam trudniej po rozpakowaniu, ale co tam.... jak jest ciepło zawsze łatwiej.
Andariel - wcinaj póki świeże, smacznego :-)
Ciasteczka Nutrii były super - ja raczej sałatkowa jestem.

reklama
Spokojnie, robimy selekcję. Ja na kilku wyglądam jak zombi, forever ciąglę coś wcina, andariel mówi że jest pączkiem... więc potrzebujemy chwilkę na wybranie reprezentacyjnego zbioru:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry