reklama

Warszawa i okolice

To ja poproszę o usunięcie mojego podwójnego podbródka.....:baffled:
Wczoraj była akcja porządkowania ubranek i dzięki niej mam już ogromną torbę rzeczy głównie do oddania na kolejne spotkanie i parę sztuk ciążowych. Od dziś zaczynam prać. :-)

Ostatnia edycja:
reklama
A Antar coś pisała w tym temacie?W sensie zdjęciowym temacie. Moje się nie nadają, więc ja nic nie publikuję.
A jak pokazywałam zdjęcia mężulkowi, to patrzy, patrzy i zaczyna się śmiać, zawołując tonem odkrywcy: "Ale ty jesteś pyza!" ;-) :-D

He he he, Forever, no mordę mam okrągłą na tych zdjęciach, jak księżyc z pełni ;-)

Larvuniu, niech się wszystkie wypowiedzą - przecież nie będziemy wstawiać czyichś facjat bez zezwolenia, nie? :-p

Warszawianki cieszę się, że spotkanko udane i też zazdroszczę :) I również czekam na fotki :)

Agabre, Polkajka, może my trójmiejskie zorganizujemy? ;)

Cieszę się, że spotkanko Wam sie udało i bardzo, bardzo, bardzo żałuję, że nie mogłam dołączyć :-(
Saffi - do kiedy zamierzasz pracować?
Forever pracuje prawdopodobnie jeszcze tylko do środy. Mam wizytę u mojej ginki i mam zamiar poprosić ja o zwolnienie. Będę wiec już całkowicie dostępna i potwierdzam swoją obecność na najbliższym, piaseczyńskim spotkaniu.

Ja też czekam na fotorelację ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczynki, nutria wrzuci wam niebawem linka z naszymi grupowymi fotosami, reszta się nie nadaje do publikacji;)

saffi, cieszę się że będziesz na następnym spotkaniu:)))

może ustalajmy powoli termin?
nutria zaprasza i jej najbardziej pasuje czwartek 28.04, forever też wtedy może i ja:) a jak reszta Pań? czekamy na potwierdzenia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry