reklama

Warszawa i okolice

reklama
No to super saffi:)

Na 28.04 mamy już zatem wstępną listę:

1. Nutria
2. Silva
3. Forever
4. Saffi

prosimy o kolejne potwierdzenia! Zołza, Andariel, Antar, Zebrra, Cinamon, mrsmoon, Iza?????? Kto jeszcze?

Dobrze dobrze, wrzucam... mam nadzieję, że nikt mnie za to nie zabije.. ;-)
2 grupówki dostępne tu: BB w Pruszkowie | Twój bezpłatny internetowy album fotograficzny w serwisie MojAlbum.com.pl!

Jeśli chodzi o spotkanie, to generalnie pasują mi też różne inne terminy, byle jednak nie 29.04. to tak na wszelki wypadek. Aaaaby jak najwięcej nas mogło być !!! Może tym razem uda nam się zrobić jakieś fajniejsze zdjęcia, które szybciej przejdą selekcję... ? ;-)

Na jabłko, na jabłko .....:tak:
Silva - organizatorko :-D ( jak fajnie, że nie ja ;-) ) - napisz do warszawskich na priva - miejsce, zasady ( coś do jedzenia, ciuszki ) - ja muszę zagęścić ruchy z porządkami. Zobaczę czy nie wezmę tydzień zwolnienia przed świętami.

No no no dziewczynki jakie Wy piękne jesteście :-) Teraz ciekawe jak Was rozpoznać :-) Silvę kojarzę. Chyba się gdzieś już spotkałyśmy.

No bardzo piękne;) Twarz mam w ciąży jak księżyc w pełni a oczka jak szparki wysikane na śniegu;)

No ale czy wszystkie wiedzą która to która? No to zgadujcie. Ja spadam i będę jutro wieczorem dopiero.

Forever - napiszę priva, no problem:)
Saffi - taaaak? w sumie możliwe:) Piaseczno nie jest duże! Może w Auchan, może w Lidlu, może w przychodni:)

Buziak, papa

Piękne panie :)

Tylko która to która?! Ja rozpoznaję tylko ja zołza bo wkleiła swoje zdjęcie raz z buźką... a tak... i have no idea !! :) A jaki piękne duże brzuchaczki macie !! Kisssss dla każdej :*

reklama
No pięknie, pięknie :)
Ja tylko Zołzika kojarzę (druga od lewej) i Antar (w niebieskim sweterku) :) No i chyba Andariel z córcią w objęciach? Dobrze strzelam? ;)
Dziewczyny, ale Wam fajnie !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry