reklama

Warszawa i okolice

reklama
Dziewczyny z południa, łączmy się! Co powiecie na spotkanie w parku Pszczyńskim na piknik? Tak mniej więcej pośrodku naszych miasteczek:
Dagamit z Tychów,
Ja z Bielska,
Kati i Misialina z okolic Rybnika i
Asinka z Czechowic.

To tyle z tego co pamiętam, chyba że ktoś się ukrywa w pobliżu to również zapraszam!

Co wy na to moje drogie?

Dziewczyny z południa, łączmy się! Co powiecie na spotkanie w parku Pszczyńskim na piknik? Tak mniej więcej pośrodku naszych miasteczek:
Dagamit z Tychów,
Ja z Bielska,
Kati i Misialina z okolic Rybnika i
Asinka z Czechowic.

To tyle z tego co pamiętam, chyba że ktoś się ukrywa w pobliżu to również zapraszam!

Co wy na to moje drogie?

Traschka wyjęłaś mi to z hmmmm "ust" też chciałam park pszczyński zaproponować, tylko kiedy i czy same czy z naszymi rodzinkami? mnie by pasowały weekendy (ze względu na brak autka aktualnie) ale jak by to mił być np piątek to bym od taty pożyczyła - jestem za :biggrin2:

Ha ja też jestem za...i to bardzo bardzo...tylko ja nie dojade sama autem...bo ja tak daleko się nie wypuszczam sama bo się boję...Kati...będę się do Cibie uśmiechać jakby co...a na paliwo się złoże rzecz jasna

Teraz doczytałam i doobejrzałam fotke ze spotkania...jestescie zajepiękne...super wyglądacie brzucholki...
Zołzik...Ciebie to z kilometra poznam z zamkniętymi oczami...hehe :*

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry