reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wracamy do formy :)

Ewelcia na zwątpienie za wcześnie ;-) jeszcze nawet dobrze nie zaczęłam :-) a czy mi się uda nie ważyć przez 3 dni P+w i 3 P to zobaczymy :-D:-D:-D może silną wolę do trzymania diety mam ale do braku ważenia się hmmm:confused2:;-)
Mikimauro melduj się kochana co tam ??jak tam???:happy:

A tu moja obiado kolacja czasu zbrakło dzisiaj na zjedzenie obiadu i właśnie od śniadania o 10 dopiero teraz jem:zawstydzona/y::sorry:
DSCF9603.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
pauletta a coz to jest?
Nie moge dopatrzec a wygladasmakowicie:)

moje paleczki z kurczaka byly pyszne...delikatnie ostre...jak juz pisalam posmarowalam je delikatnie musztarda a dokladniej wegierska:)

przed chwila skonczylam jedsc nalesniki-wciagnelma 2male z serkiem wiejskim:)

Mikimauro no wlasnie jak tam u Ciebie?

Pauletta wynik niezly!
oby tak dalej:)

ja dzis tez mam P+W i juz wciagnelam kanapeczke z poledwica,pomidorkiem i cebulka:)

a na obid to nie mam pomyslu...mam dwa sloiki kapusniaku i chyba jeden zjem,a pozniej na wieczor cos wciagne innego:)

JA tez myslalam nad golabkami ,ale mam tylko troche wolowego miesa mielonega a z indyka chcialam kupic i nigdzie nie bylo:baffled:w Pl sklepie ma byc dzis dostawa,moze pozniej wysle m zeby kupil

reklama
Do góry