reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wracamy do formy :)

Hejoo :-)
Ewelcia niestety jajówy brak nie miałam czasu jej robić :sorry2: wpałaszowałam bułeczkę z jajkiem i pomidorkiem oraz leczo wczorajsze ;-):-D

A ja się nie ważę lalalala jak mówiłam zważę się dopiero na następny pierwszy dzień P+W ;-) jak mi się uda:sorry2::-D:-D:-D

reklama
Zrobilam te leniwe...plozylam na wierzch troszku serka homo...cynamonu nie lubie wiec byly bez.
NA poczatku mi smakowaly nawet niezle...ale po chwili zaczely mi w buzi rosnac:sorry2:myslalam ze pawia puszcze...
nie zbyt:no:
Nie wiem jeszcze co mnie podkusilo ze ja z 0,5kg sera zrobilam(wg.przepisu)reszte chyba musze wywalic:baffled::angry:
mogalm za miast tego maly serniczek sobie zrobic albo nalesniki z serem

ja juz tez po obiadku dzis sobie zrobilam takie zawijaski z piersi z kurczaka w srodku pieczarki z cebulká, do tego grillowana cukinia posypana tymi pieczarkamii(bo mi zostalo), Zostaly mi jeszcze dwa kawalki mieska wiec obiadek na jutro mam, tylko dla M i mlodej musze cos wykombinoawac. A wczoraj upieklam sobie malutki chlebek(lacznie z 9 lyzek otrebów)wiec podzielilam go na 3 dni.
A dzis mi przyszla paczuszka a w niej ksiazka Nie potrafie schudnac i przepisy dla Polaków. Musze przejzec te przepisy moze mi wpadnie cos w oko i zrobie.
he he ewelcia ja zazwyczaj jak robie leniwe to tylko z 1 kostki sera( i jest dla mnie i dla mlodej) nio i posypuje slodzikiem w proszku bo z cynamonem tez nie lubie, raz próbowalam z kakaem ale jakies takie gorzkie mi sie wydawaly.

Ostatnia edycja:
witajcie dziewczynki:-)

Ja zajeta jestem strasznie, sprzątam wszystko nabłysk, bo mamcia przylatuje w poniedziałek, a ona jest taka że zawsze bardzo jest jej mnie zal, ze tak tyram w domu i zawsze chcemi pomagać sprzątać, konczy sie tak ze mam wszystko poprzestawiane , a mężol dymi mi normalnie. Ostatnio jak była to mi tak posprzatała, ze po trzech tygodniach od jej wyjazdu jeszcze nie mogliśmy nic znależć :crazy:. Kocham ja bardzo, ale czasami to bym******;-):-p:-)

Drogie dukanówki, dzisiaj była pyszna sałatka i kurczęcie [ juz mi boczkiem kogut wychodzi:dry:, śniadania nie było, może na kolacje nadrobie:blink:. Teraz klikam i wcinam warzywka gotowane, pyszności:-). Wrasnie wrocilam z Galway, jestem padnieta. Zmykam do robory. miłego wieczorku dukanoweczki:tak::tak::-)

... a no i mi tu nie krzyczeć na mnie, bo ja plochliwa jestem i się zestersuje i zaczne z tego stresu wsować znów kabase:-p;-):laugh2:

Mikimauro fajnie ze dietujesz :)
Kasileczka jak znajdzies zjakis fajny przepis ktory mozna podpiac pod Dukana lub lekko zmodyfikowac to wrzuc tutaj;-)

Moja reszta leniwych znalazla sie w koszu:sorry2::baffled:zrobilam z jednej puszki tunczyka "Dyski tunczykowe" moje wyszly pyszne-smakowaly mi bardzo:)
Wciagnelam wszystkie na raz...
Teraz sledzia zjadlam;-)

Pauletta jak tam u Ciebie??
Co pichcilas?

Ewelcia u mnie dziś na obiad gołąbki były z sosem pomidorowym:tak: a że duuuużo sosu zrobiłam ti jutro w nim uduszę cycki zobaczymy co z tego wyjdzie ;-) bo sosik meega pyszny:-) z gołąbkami już trochę gorzej nie ma to jednak jak z ryżem ale i tak mi smakowały ;-);-) a na kolacyjkę rolmopsy :-p a teraz tulę sie do butelki i płucze nerki już ponad litr wypiłam i chyba tyle samo wysikałam bo w ciągu pół godz. w już chyba ze trzy razy jak nie więcej sikałam :-D:-D a jeszcze z litr przede mną :sorry2: ale ja tak lubię na wieczór sobie filtrację woda zrobić bo w dzień to inne płyny idą w ruch w szczególności Cola Diet :zawstydzona/y:;-) aaa w ogóle zapomniałam jescze napisać że dziś zajadałam się również pralinkami marcepanowymi ...czyli nutella z aromatem migdałowym zamiast orzechowego i porobioen kulki z tego mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :-p:-):-)

Pauletta i ja wode teraz pije...oj na wieczor wlasnie tak jak Ty...i latam jak poparzona do kibelka.
w dzien pije herbate i kawe ale wode rowniez tylko w malych ilosciach.///coli niet:)chociaz lubie i chyba jutro zakupie bo az mnie ochota naszla:)

nie mam pomyslo na obiad na jutro...mam p+w///
mam w planach salatke warzywna z kurczakiem...tak do przegryzienia

Za brokulami nie przepadam,ale kalafor uwielbiam/...

JA robilam kiedys tak kalafiora...
gotowalam zeby byl miekki,odcedzalam...
rozbeltalam jajo albo dwa(zaley ile masz kalafiora) dodalam troche warzywka.
na patelenie deczko mleka wlalam i polozylam male rozyczki kalafiora-na to wlalam to jajo rozbeltane i mieszalam...
przepis z forum dukanowego
dla mnie pyyyycha i szybko sie robi...

reklama
Do góry