reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

ja póki co jeszcze chodzę w stroju sportowym dwuczęściowym, ale właśnie też muszę sobie coś nabyć :))) idę zerknąć na bonprix

edit: ciekawe czy to tankini nie faluje za bardzo, jak się płynie, hmmm, osobiście wolę dwuczęściowe niż jednoczęściowe, więc to byłoby fajne, ale czy nie "podwiewa" go w wodzie? :)
ja mam w domu jedno tankini, ale za male jest w biuscie :-( z tym ze ja mam na dole tej "bluzeczki" sciagacz, wiec idealnie by wchodzil pod brzuch. no ale takich "luznych" nie mierzylam nawet

reklama
stokrotka i fajne te leginsy z h&m?? bo chce sobie wlasnei jakies kupic na lato i jakies cieniutkie tuniczki i wlasnei szukam jakis ciazowych leginslow , chcialam na allegro ale kiedys pamietam duo dziewczyn pisalo ze sa takei beznadziejne wiec wole dac troche wiecej a kupic cosik ok:)

uszczupliłam konto o ponad 500zł :) zamówiłam pościel do łózeczka dla maluszka :) już sie nie moge doczekać:))))))))))))))

Ostatnia edycja:
Majeczka ja mam leginsy z h&m z panelem dł 3/4 kupione w zeszłym roku w maju za 39 zł bawena super mega wygodne (kupiłam je w poprzedniej ciazy załozyłam raz:-() ale teraz biegam w nich po domu piore i zakładam:-pbo takie sa wygodne nic mi sie z nimi nie dzieje mam zamiar jeszcze jedne takie sobie kupic na ciepełko

dzięuję kochana no to mnie przekonałaś:) ogólnie mam kilka par ciązowych spodni z hm i sa poprostu superowe , wiec tak wlasnei podejrzewalam ze i leginsy beda swietne ale teraz juz nei mam watpliwosci:) dzieki

ja w leginsach a h&m chodzę cały czas mam 2 pary czarnych długich brzuszek w nich ślicznie wygląda i kupiłam sobie taka koszulę białą w kropeczki w kokardką i sweterek malinowy super jestem zadowolona i czerwone jeansy ale pod brzuch-ale ich jeszcze nie zakładałam :) Polecam a cena jest super :) buziaki dziewczynki

gorgusia super spodenki tylko cena mnie przeraza, ale w ciazy nie jestesmy w koncu co miesiac hihi
ja w moich starych legginsach wyciagnelam gumke i sama wszylam pas ciazowy kupiony za 5 zl i takim sposobem tez mam ciazowe spodenki :-)

Lotka ja mam cicha nadzieje ze sie w stary zmieszcze:-Dokaze sie latem...

gorgusia super spodenki tylko cena mnie przeraza, ale w ciazy nie jestesmy w koncu co miesiac hihi
ja w moich starych legginsach wyciagnelam gumke i sama wszylam pas ciazowy kupiony za 5 zl i takim sposobem tez mam ciazowe spodenki :-)

Lotka ja mam cicha nadzieje ze sie w stary zmieszcze:-Dokaze sie latem...
ja poszlam ostatnio na basen w starym, i sie musialam pilnowac heheh bo albo mogl mi sie ukazac biust, albo na dole bylo za malo materialu, bo sie naciagnal na brzuch hehehe

A mi własnie listonosz przyniósł spodnie, które zamówilam z pieknamama.pl. Jedna dlugie a drugie rybaczki 3/4, całkiem fajne sa zwłaszcza rybaczki bo mozna je nosić w ciązy i potem również. Maja gumke ale nie maja tego pasa na brzuch:-)

reklama
Do góry