P
patrysia*
Gość
patrysia 50zl
super
Zrobiłam małe zamówienie na C&A
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
patrysia 50zl
to jest na zlecenie firmy GFK Polonia, oni robią róźne sondaże, ankiety, zestawienia... itp. na podstawie tego skanu mogą analizowac, co ludzie kupują, w jakich sklepach najczęściej, ile się wydaje na zakupy itp itd...Fajne zrozumialam ten etap a teraz drugie pytanie po co konkretnie sie to robi? My tego tutaj chyba nie mamy![]()
w sumie, to na poczatku wpada duzo, potem troche zwalnia, a najwiecej dają im sie dluzej u nich jest i skanuje. daja za kazde pol roku, za jakies dodatkowe ankiety itp. pisze to w tym linku co dalam katalog nagrodA szybko da sie uzbierać te punkty?M jest hodowla paragonów :0 matko wszedzie paragon w każdej kieszonce nawet przechowuje w szklankach/kubeczkach...ja tylko zbieram i wyrzucam...
takjak dobrze zrozumialam to trzeba miec tez i produkty co by je zeskanowac:-)bo ja mam w domu pelno paragonow![]()