reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wzrost i waga naszych dzieci

reklama
NuŚka, tak, dałam właśnie te. Na początku się krzywił i nie wiedział co z tym zrobić:szok::-D. A potem fajnie je sobie skubał ząbkami. Na zamnkiętym wkleję fotki.
A to też je kupię wklej fotki czekam:-):-)
A ile Maciuś ma ząbków bo Igor tylko 2

Moja Natalka jak się urodziła ważyła 2810 i miała 50cm. 24 skończy 8 miesięcy i waży prawie 9kg i ma 74cm. Ma 2 ząbki na dole wyszły w zeszłym tygodniu. Uwielbia flipsy i daje jej też biszkopciki za którymi wprost przepada.

Dzisiejsze pomiary Maciusia (skończone 9 miesięcy):

waga 9270 g (przez miesiąc przytył 130g, normalnie mnie zawiódł:-D;-))
wzrost ok. 74 cm
głowa 46 cm
klata 53 cm

reklama
Dzisiejsze pomiary Maciusia (skończone 9 miesięcy):

waga 9270 g (przez miesiąc przytył 130g, normalnie mnie zawiódł:-D;-))
wzrost ok. 74 cm
głowa 46 cm
klata 53 cm

Piękny zdrowy chłop;-):-);-):tak: A byłaś tylko na kontroli, bo mi piguła nie kazała się pokazywac przed pierwszymi urodzinami. A też chciałabym wiedziec ile waży itp.

Do góry