reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wzrost i waga naszych dzieci

reklama
Majandra to grubiutki ten Twój maluch :-) Kuba w klacie ma 48cm, no ale fakt miesiąc młodszy :-)

Agulka w tej nowej przychodni też prosili mnie aby się częściej pokazywać tak tylko na mierzenie i ważenie małego, a w tamtej byłej pff nikt nawet nie kazał tak się interesowali dzieckiem :wściekła/y: wybieram się 13 czerwca do kontroli prawie minie miesiąc od szczepienia.

Witajcie!
W mojej przychodni jest wyznaczony jeden dzień w tygodniu w którym w określonych godzinach przyjmuje pediatra zdrowe dzieci i można chodzic jak często się chce. ja chodzę raz na miesiąc bo tak poprosiła Pani doktor żeby regularnie kontrolować jak przybiera i się rozwija. We wtorek właśnie sie wybieramy. Zobaczymy ile moja mała księżniczka znowu przytyła:tak:

Anetasa - widze, ze jestes z pieknego Klodzka :tak: Wpadnij tez na nasz wątek główny "wrzesniowkowe mamy" - rozmawiamy tam o wszystkim i niczym.

reklama
To dzisiejsze wymiary Krzysia:

waga - 8900 g
wzrost - 77 cm
głowa - 47 cm
klatka - 48 cm

Chyba mam najchudsze wrześniątko:sorry2:
Coprawda już drugi dzień nic tylko cyc i herbata, ale nie sądze, żeby przez to schudł.
Rośnie mi śledzik:sorry2:

Do góry