reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wzrost i waga naszych dzieci :-)

reklama
Na dzień dzisiejszy ważymy 9100 i mierzymy 69 cm. Jak się martwiłam, że Igul nie przybiera, tak teraz znów wystrzeliła strasznie do przodu na mleku modyfikowanym:happy:

A u nas okazało się, że mycha wcale nie jest poza siatką. To raczej matka jest niezbyt mądra, bo mierzyć nie umie :tak: Lecimy równo po 97 centylu, zresztą już zmieniłam siatkę

Szymon waży 9100 a wzrost to 80 cm. Ze wzrostem jest poza siatką ale waga strasznie nam spadła. Praktycznie z 97 centyla obecnie mamy 50, alekarka mówi żeby się nie przejmować. Widocznie Szymek tak ma.

Beatko nie wiem czym sie martwisz.WAGA JEST OK.moj synek wazyl 3 tyg 8600a jest troszke mlodszy i mial 71 cm w ksiazce dziecka te wymiary to norma:tak:coprawda wyglada do innych dzieci troszke maly ale jak sie urodzil to mial tylko 48cm:baffled:krociutki byl:sorry:teraz tak szybko nie nadrobi .moja kuzynka ma synka ktory ma 4 mies i jest dokladnie taki ja Konradek:szok:szok:ale urodzil sie 4400 i 60cm:szok::szok:na kazdy mies po kilo i dogonil Konradka:tak:tylko ze jest poza skala na jego wiek:-D:-D

reklama
Do góry