• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wzrost i waga naszych dzieci :-)

reklama
Szopek no lekarka też się śmiała z tego że tylko na moim mleku tak się przytyło Zuzi. No teraz przystopowałaz tyciem ale pierwsze pół roku to nieźle rosła:tak::-D

kurczaka nie moge dolaczyc nowego pomiaru:angry::angry::angry:musze od nowa wpisywac wszystkie pomiary:angry::angry::angry:
Panistepelek moj Konradek byl krociutki.O ile sami zmierzylismy dobrze to mial ok 48cm:szok:tutaj nie mierza wzostu:no:

to Mratynka jest w sam raz:-)Konrado tez cociaz nie zauwazylam ze spadl mi ostatnio60g:no:ale to troszke tylko ze wazy tyle samo co w zeszlym miesiacu bo musial bidulek nadrobic:dry:

Ile miały wzrostu Wasze Dzieci jak się urodziły?

Mycha miała 54 cm przy wadze 3780 g.

Szopek no lekarka też się śmiała z tego że tylko na moim mleku tak się przytyło Zuzi. No teraz przystopowałaz tyciem ale pierwsze pół roku to nieźle rosła:tak::-D

Dziewczyny, ja miałam tak samo. A wiecie co mnie w tym najbardziej śmieszy? Że z tego co widzę, wszystkie trzy mamy dzieciaki z 21 maja :-D:-D:-D

Dzisiaj Ania wazyla 10.5 kg i wg pielegniarki ma 75 cm dlugosci ale moim zdaniem ma o kilka cm wiecej.
Oni w tej przychodni jakos dziwnie mierza dlugosc dzieci

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry