reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Majowe Mamy

Dziś mam 8 kg mniej , zostało 2 do wagi startowej ,...a ok 7 do wymarzonej:-)
Brzuch z dnia na dzień coraz mniejszy....

reklama
To ja sie jeszcze weszłam pochwalić. Przed zajściem w ciążę ważyłam 83kg, w dniu porodu- 86kg.

2 tygodnie po porodzie ważę 74kg!!!

ja nie wiem ile wazylam w dniu porodu ale 2 tygodnie przed bylo 81,4kg. w tej chwili jest 72,5 czyli 4,5 na plusie od wagi startowej a jakies 8,5-10 od wagi idealnej :)

A mnie sie marzy tylko pozbycie sie calego tluszczu z ud i tylnej czesci ciala.Kg nie musze zrzucac,ale ten tluszcz to jak najbardziej.I co ja mam zrobic? :-(

Przestaję wchodzić na wagę bo coraz bardziej mnie to przeraża :szok: jestem tydzień po porodzie i już mi spadło 8kg... Jak zejdę poniżej 50 kg to będę znów wyglądać jak anorektyczka :-:)baffled:

reklama
ja zeby wazyc tyle ile przed ciaza musze zgubic 13 kg :( nie mozliwe .... z reszta cialo moje w ciazy tak sie zniszczylo,ze gorzej byc nie moze.. brzuch strasznie wisi a rozstepy sa na calym brzuchu koloru mocno rozowego..strasznie to wyglada.. A tak dobrze przed ciaza wygladałam:( zero rozstepow i waga pasujaca mi..
wczoraj znowu placz w przymierzalni bo w nic eleganskiego wejsc nie moge a chrzciny juz 2 czerwca

Do góry