reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

no rzeczywiście taki jest ekstra! daje szeroki wybór! ale 500 zł za laktator to jednak lekka przesada :szok:
ten jest przynajmniej porządny i ma wiele funkcji. Moim zdaniem to Medela ma ceny z kosmosu. Za byle co straszna kupa kasy.
A ty gie-oska za ile masz okazję go kupić? Bo zrozumiałam, ze już go gdzieś znalazłaś?

reklama
hej, a ja kupiłam wreszcie łóżeczko i komodę, fakt używaną ale z drewexu, łóżeczko Kuba II z szufladą kolor teak i komoda max, również drewex, ten sam kolor. Jak tylko kurier przywiezie, to wam pokażę :)) Jak będę miała komodę to wreszcie upiorę i uprasuję ciuszki i ładnie poskładam :)))
Teraz szykujemy miejsce w sypialni na te mebelki i cały dom mam w książkach i dokumentach, bo przy okazji mega porządki robię :))) taki żywot człowieka, który dopiero co na zwolnienie poszedł :))))
Co do laktatora to mam pożyczony od koleżanki Avent Isis ale ręczny, taki chciałam kupić. Podobno laktatory medeli elektryczne są dobre, a są tańsze od Philipsa.

klaudzia- no ja tez wlasnie nie wiem gdzie i zeby nie kosztowal 30 funtow.....no i one takie babcine.....no nie wiem...jak znajde cos fajnego to dam ci znac....

no wlasnie :dry: a nie widzialas takich poprostu rozpinanych z przodu zamiast z tylu? Bo takie by wystarczylo mysle a przynajmniej moglybysmy wmiare ladne kupic :)

Kurcze w Polsce za 8 zl idzie kupic ;-)no niestety nie wszystko w anglii idzie taniej kupic hehe ;-)

Co do laktatora to mam pożyczony od koleżanki Avent Isis ale ręczny, taki chciałam kupić. Podobno laktatory medeli elektryczne są dobre, a są tańsze od Philipsa.
ja miałam z wyporzczalni taki duzy medeli, taki
WYPOŻYCZALNIA WYPOŻYCZ ODCIĄGACZ POKARMU MEDELA (730010444) - Aukcje internetowe Allegro i nie sprawdził się zupełnie. Być może te małe, osobieste sa lepsze ale ten jest do d... więc jakby któraś w razie chciała wypożyczyć to ja odradzam

no wlasnie :dry: a nie widzialas takich poprostu rozpinanych z przodu zamiast z tylu? Bo takie by wystarczylo mysle a przynajmniej moglybysmy wmiare ladne kupic :)

Kurcze w Polsce za 8 zl idzie kupic ;-)no niestety nie wszystko w anglii idzie taniej kupic hehe ;-)[/QUOTE
po przemysleniu stwierdzialm, ze masz racje i kupilam na ebay-u jeden bialy, ktory nawet mi sie nie podoba specjalnie , taki zwykly bialy bawelniany ale tak naprawde to nawet nie wiem jaki rozmiar bede nosic bo przecierz moga mi sie piersi powiekszyc, a i tak mam duze:confused2: a ze ten kosztowal z przesylka 6 to na poczatek styknie.....
ten jest fajny i nie drogi Emily B Bella Black Nursing Feeding Bra 40D BNWT on eBay (end time 18-Sep-09 06:47:44 BST) chyba potem go sobie kupie....

po przemysleniu stwierdzialm, ze masz racje i kupilam na ebay-u jeden bialy, ktory nawet mi sie nie podoba specjalnie , taki zwykly bialy bawelniany ale tak naprawde to nawet nie wiem jaki rozmiar bede nosic bo przecierz moga mi sie piersi powiekszyc, a i tak mam duze:confused2: a ze ten kosztowal z przesylka 6 to na poczatek styknie.....
ten jest fajny i nie drogi Emily B Bella Black Nursing Feeding Bra 40D BNWT on eBay (end time 18-Sep-09 06:47:44 BST) chyba potem go sobie kupie....

Sliczny ten drugi, a wklej link do tego zwyklego :)

Dzięki mojej koleżance z Londynu mam juz całą szfę ubranek. Oddała mi 7 siatek ubranek dla chłopca od 0 do 6 miesięcy. Tak bardzo się cieszę:-D Uwielbiam angielskie ubranka dla dzieci bo nie dość, że śliczne to jeszcze zrobione z dobrych materiałów... Najbardziej lubię Next-a, szkoda, że w Polsce nie ma ich sklepów :-( A może dobrze bo bym majatek w nim wydawała ;-)

ja miałam z wyporzczalni taki duzy medeli, taki
WYPOŻYCZALNIA WYPOŻYCZ ODCIĄGACZ POKARMU MEDELA (730010444) - Aukcje internetowe Allegro i nie sprawdził się zupełnie. Być może te małe, osobieste sa lepsze ale ten jest do d... więc jakby któraś w razie chciała wypożyczyć to ja odradzam

ja miałam taki wpożyczony ze szpitala i mówiąc szczerze uratował mi laktację jak miałam kryzys odciągałam nim dużo i często co pobudziło mi produkcę pokarmu a co Ci w nim nie pasowalo poza tym że wygląda troche kosmicznie

reklama
wreszcie ruszylam 4 litery i kupilam cos dla niuni. na razie 2 sweterki, dzinsy i ogrodniczki dzinsowe. te spodnie to chyba bardziej na chlopaka, ale jak bedzie dziewczynka i ubiore ja w spodnie z aplikacja samochodu, to tez chyba nie tragedia, tym bardziej, ze kupione za grosze £1,25, a sweterki po £0.75.
poza tym troche sie rozpedzilam i kupilam nosidelko- takie szelki z siedzonkiem, ze nosisz na plecach albo brzuchu, nowe za £7.99, akarpetki, 2 pary z kubusiem puchatkiem i 400 perfumowanych workow na pieluchy £0,79 :)

Do góry