Zobaczcie jaki ładny tygrysek
HALLOWEEN ŚLICZNY TYGRYSEK Z BAJKI KUBUS PUCHATEK (752616386) - Aukcje internetowe Allegro
z ego co pamietam to któraś szukała bajkowego kombinezoniku
on nie ma ogonka
przecież to kłapouchemu odpadał 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HALLOWEEN ŚLICZNY TYGRYSEK Z BAJKI KUBUS PUCHATEK (752616386) - Aukcje internetowe Allegro
przecież to kłapouchemu odpadał 

śliczne!pochwale sie co kupilam dzis za 2 funciki...choc mam wrazenie, ze na zywo wygladaja lepiej niz na fotkachZobacz załącznik 170204
Zobacz załącznik 170203Zobacz załącznik 170202
zawsze na żywo wszystko wygląda lepiejpochwale sie co kupilam dzis za 2 funciki...choc mam wrazenie, ze na zywo wygladaja lepiej niz na fotkachZobacz załącznik 170204
Zobacz załącznik 170203Zobacz załącznik 170202

czasem w pracy jak maja zwroty ze sprzedazy internetowej to pracownicy moga kupic za duzo mniejsza cene bo w monsoonie to w ogole maja ceny...sama ta spodniczka byla orginalnie za 26 funtow...chyba ich pogielo!!!!
Ja od początku staram sie cos na wyprzedazach wyhaczyc. bo wszystko sami musieliśmy kupic. Na szczeście troche siorka nas wspomogła carbudami ;-)