• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Ja jeszcze u siebie nie zauważam jakiejś szczególnej emocjonalności, z Tosią to ryczałam na wszystkim i z każdego powodu, a teraz twarda sucz ze mnie :-D

reklama
Kupujecie jakieś ciuchy ciążowe? Mam kolejnego fajnego na allegro :-)wrzucę Wam

Czy któraś z Was czytała i poleca książki z serii " mamo tato co ty na to" ?

Maadlen jak synio byl noworodkiem. To filmy Zawitowskiego bardzo mi pomogly nabrac pewnosci w chwycie i noszeniu maluszka. O ksiazce nie slyszalam, dopiero jak teraz podalas nazwe to wygooglalam co to. Tez jestem ciekawa opinii ;)

maadlen - ja ciążowe będę kupowała... ale jakoś na allegro chyba bym się nie zdecydowała (ubrania muszę mierzyć bo zwykle coś jest nie tak).
Kupuję wyprzedażowe w H&M (nawet za 35 zł można upolować spodnie), legginsy w lidlu - szkoda, że były zanim dowiedziałam się o ciąży(najlepsze jakościowo, te z H&M nie wytrzymuja jednego prania). Sukienki (eleganckie) - kocham z Happymum: odzież ciążowa, odzież do karmienia. Koszule, bluzki, bielizna i inne ubrania.) ale ceny zabijają. Mam kilka i jakościowo są super. Teraz na wesela pewnie też będę musiała jakieś kupić. No i na Boże Narodzenie. :)

Co do książek - w domu mam tylko "oczekiwanie na dzicko" i "pierwszy rok z życia dziecka" - prezenty. DO tego mam "Zaklinaczka dzieci. Jak rozwiązywać problemy wychowawcze." I to jedyna książka, która się przydała. :)

maadlen kupiłam spodnie na allegro i baaardzo polecam- super wygodne, trochę jak dresiki z lycry- rozciągają się i dość elegancko wyglądają, bez ciąży też będą dobre, gdyby były czarne kupiłabym drugie ;-)
KOLOROWE LEKKIE SPODNIE HAREMKI POD BRZUSZEK_fp (4320891776) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

też poluję na wyprzedaże w h&m upolowałam dwie koszulki po 20 zł

Najlepsza była wyprawa po nowy większy biustonosz. Stwierdziłam, że musi być porządny, dobrze trzymający to do triumpha się wybrałam i przymierzam kilka sztuk - wszystkie pasują, jeden najlepiej leży.. Zerkam na cenę... 179 zł:szok: Odstąpiłam...

Jestem ryzykantką i zamówiłam inne modele taki sam rozmiar na allegro:
Triumph biustonosz Beauty Full Basics WP 75C SALE# (4283483099) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
TRIUMPH Lovely Dream WHP 01 75C (4332361341) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

i... mega zadowolona jestem... mam 2 i zapłaciłam mniej, mogę skakać, a cycki na swoim miejscu:-D:-D

nieobecna achhh strasznie podobają mi się ciuszki happy mum.... no ale te ceny.... może na jesień naciągnę na coś małża :-p czasem się udaje:tak::tak:

zgadzam się happymum są super,w 2 ciąży miałam jeansy i 2 bluzki,a teraz kupiłam jeansy,sukienek nie kupuje,bo wydać tyle kasy na 2 razy dla mnie mija się z celem( więcej bym nie ubrała ) zależy kto jaki ma styl i pracę

Partyzancko zrobione zdjęcie :-D, ale to moje cyckowe zakupy, jakis czas temu ;)
uploadfromtaptalk1404302385934.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1404302385934.jpg
    uploadfromtaptalk1404302385934.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 105
Ostatnia edycja:
maadlen ja polecam ci ta ksiazke. Zawitkowski daje fajne rady i latwiej jest sobie poradzic z maluszkiem takim, do ksiazki dolaczona jest plyta z filmikami. Sama jestem fizjoterapeuta i kupilam ja jeszcze na dluuuugo przed ciaza bo pracuje z dziecmi.

Ja kupilam jeansy w h&m i mam leginsy i sukienke z lidla. Happymum super ale drogie. Ostatnio znalazlam cosik takiego i chyba cos zamowie Odzież ciążowa, bluzy do karmienia, sukienki ciążowe | sklep Cangaroo.pl.

Ja za to kupilam okazyjnie takie urzadzenie Terraillon Petit all in one food processor - Sklep internetowy Agito.pl. Moj podgrzewacz do butelek zdechl i wogole byl badziewny a poza tym z gotowaniem na parze i wyciaganiem tego calego wielkiego urzadzenia bylo za duzo zabawy a tu mam wszystko razem.

gosiane, coś takiego ma taż Avent, kumpela miała i mówi, że super sprawa: Parowar Blender Philips Avent SCF 870/22 - AGD - sklep Komputronik.pl

Ja gotowałam wszystko albo w zwykłym parowarze (przynajmniej my z Mężem też zdrowo jedliśmy), albo normalnie na wodzie.

Te ubrania super, ale też dość drogie...

chyba jednak to coś innego... Ten co Ty wrzuciłaś ma jeszcze podgrzewacz do butelek :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry