reklama

Zakupy dla mam ;)

szpitale maja swoje wlasne laktatory i tez jest mozliwosc na miejscu kupienia przynajmniej tak jest w wojewodzkim w gdansku :tak:
i wiem ze w wiekszosci szpitali nie pozwalaja uzywac wlasnych tak mi sie cos o uszy obilo :confused: ale 100% pewna nie jestem bede musiala saie dowiedziec cos wiecej na ten temat
a moze ktoras z was sie orientuje jak to jest z tymi wlasnymi laktatorami na oddziale:confused:

reklama
hmm... dlaczego niby nie mozna by bylo?? bez sensu troche. tez musze polozna na SR zapytac o to:confused:

ja sie specjalnie nie martwie bo u mnie w szpitalu mozna wypozyczyc laktator nawet do domu (4 zl za dobe) i od razu dokupic nowe koncoweczki (tez za jakies psie pieniadze). ale to wersja awaryjna jak nie zdaze go kupic.

a zdecydowalam sie na kupno TUFI GAIA, bowszystkie e-mamy z babyboom chwala go sobie bez wyjatku (mowie o tych kilku z ktorymi sie kontaktowalam). a cena przystepna, nie powiem...

a podgrzewacz do butelek? kupowac czy nie? bo juz sama nie wiem...:confused:

A mnie na podgrzewacz namówiła moja mama :tak: Przekonała mnie tym, że ona sama, jak mnie karmiła butelką, to trzymała taki podgrzewacz z butelką w środku zaraz obok swojego łóżka w nocy i jak tylko trzeba było mnie nakarmić to jedzonko było gotowe, nie musiała po nie chodzić do kuchni bo było tuż pod ręką :-D Podgrzewacze mają funkcję podtrzymującą ciepło, tzn same się włączają żeby utrzymać ciepło pokarmu (np. TUFI który kupiłam ma taki bajer), nie trzeba ich w nocy włączać i czekać aż się nagrzeje.

Nie kupuję za to sterylizatora do butelek... a Wy macie/miałyście coś takiego?

Dziewczyny ja też myślałam o tym TUFI, bo czytałam o tym też troszke, ale spotkałam sie z kilkoma negatywnymi opiniami...i sam nie wiem...a za rozsądna cene mozna kupić elektryczny tej firmy..i to mi sie podoba..:tak:

mysia23: ja akurat miałam na myśli podgrzewacz TUFI, bo laktator kupiłam ręczny AVENT ISIS, podobno jest bardzo dobry. Nie wiem czemu, ale te elektryczne kojarzą mi się z dojarkami dla krów :-D :-p

lil kate: moja torba leży na razie rozbebeszona, ale wszystkie te fajowe gadżety w rodzaju podpasek XXXXXL i seksownych majtek poporodowych mam już pokupowane :happy:

joasiek ja też właściwie boje sie troszke tych elektrycznych..takze kojarzą mi sie tak jak tobie z dojarkami...dlatego chyba skusze sie na tego avent isis recznego...
A te podkłady poporodowe i majteczki i inne bajery to muszę koniecznie kupić, bo to najmniej mnie pociaga, a to trzeba mieć...ehh:eek:

reklama
ja jednak kupie ten elektryczny tufi i podgrzewacz tez.

a laktator to zdecydowanie wole elektryczny bo czuje ze bede duzo sciagac i mrozic a raczki mam slabe, zreszta wole sily oszczedzac na noszenie malej :-D

chociaz jeszcze waham sie miedzy tym aventem. moze wy urodzicie wczesniej i powiecie mi jak sie sprawdza:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry