reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Dziewczyny, pomóżcie mi. Nie mam jeszcze na zimę śpiworka do wózka. Mam spacerówkę X-landera. Jaką długość powinnam wybrać, bo są od 80 do 120 cm.:szok:Jakie Wy kupowałyście?

reklama
Dziewczyny, pomóżcie mi. Nie mam jeszcze na zimę śpiworka do wózka. Mam spacerówkę X-landera. Jaką długość powinnam wybrać, bo są od 80 do 120 cm.:szok:Jakie Wy kupowałyście?
super że poruszyłaś temat śpiworka bo również zamierzam kupić i nie wiem jaki..razem z Tobą czekam na podpowiedzi :tak:

Ja do mojego wózka mam śpiworek długości 100 cm i jest taki akurat, nawet parę centymetrów za duży. Jakby był dłuższy to by zwisał.
Najlepiej zmierzcie sobie wózek od końca oparcia do końca podnóżka i taki śpiworek najlepiej kupić.

Agusia, idealne okreslenie "z odpustu":-D wszystkie ciuchy od tesciowej wlasnie takie sa:wściekła/y:

o co chodzi z tym spiworkiem??:cool: bo ja chyba jakas ciemna jestem. to na kombinezon i pod przykrycie na wozek cos sie jeszcze zaklada?? piszcie dziewczyny bo oze moje dziecko zamarza:-D

nie wiem czy wam pokazywalam, ale taki kombinezon kupilam dla malej:tak:

A ja dzisiaj dokonalam zakupu nocniczka ,bardzo mi sie podoba i jest praktyczny mozna uzyc go jak dziecko jest starsze i nasadzic na sedes:tak:.Spiewa ze papier trzeba z rolki wziasc i ze trzeba splukac oraz mowi zeby zamykac klape no i jak sie zrobi siusiu to robi brawo:tak:

To się nazywa nocnik z bajerami...
Irtasia, a Jenni Ci do niego nie wpada? Bo gdzieś czytałam, że jest to nocnik dla większych dzieci :confused:

Kasiad wlasnie ze jest bardzo malutki otwor (jutro jak bedzie siedziec zrobie zdjecie i wkleje ) extra jechalam do sklepu go kupic bo niechcialam przez ebay bo moglabym sie przejechac i by do niego wpadla tak jak do tego z kaczuszka:tak:

reklama
lil kate cudny kombinezon!!!!! :-):tak:

irtasia toaleta jak dla doroslych hi hi!!!! i do tego gadajaca!!!! a propos: mowicie w domu po polsku czy niemiecku?

Do góry