reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Uwazajcie na saneczki z nieokraglymi plozami...sa starsznie wywrotne.Jak sie troszke mocniej szarpnie sznureczek,to przewalaja sie nabok...:sorry2:.Straszaki mialy takie drewniane z oparciem i nie polecam.no chyba,ze ktos bedzie chodzil glownie prosto:-D i nie szarpal nerwowo sznureczka:-D:-).

reklama
Zdecydowanie jestem a drenianymi sankami na metalowych płozach z oparciem.Moja kumpela miała sanki z tworzywa(dała za nie 70 zł). i wjechała kilka razy na kamień,porobiły się rysy,a potem pęknięcia.Nikt nie chciał przyjąc reklamacji,bo to uszkodzenia mechaniczne.W końcu kupiła drewniane z Tesco za 29 zl. i była zadowolona.:tak:Więc my kupimy drewniane z oparciem,a do tego zamontujemy śpiworek z wózka,zeby było w nóżki ciepło.

Ja tez wole sanki drewniane sa bardziej wytrzymale:tak:
Ale ja raczej nie kupie z oparciem mam zwykle bo na snieg tu nielicze chyba ze jakis jednodniowy :baffled:

dziekuje Kasiu bardzo:tak:

a prezenty hubercika super!! My tez chce my cos na biegunach, ale chyba łosia z ikei bo taki slizny jest:tak:

z sankami sie wstrzymam. w razie czego tego towaru chyba w sklepach nie zabarknie. a sniegu moze zabraknac. mowi wam to pani meteorolog:tak: moze, ale nie musi oczywiscie. to wszystko zalezy od ...bla bla bla:-D

lil kate :tak::-D:-);-)
ja tez sie z sankami wstrzymuje nawet nie wiem gdzie tu jakies gorki ...(no w sumie w parku niedaleko jakas mala by sie znalazla...:-p)

rosmerta fajowy konik!!!

ja też narazie bastuje z sankami, skoro pani meteorolog :-D pisze że się wstrzymuje bo na śnieg nie wiadomo czy można liczyć to ja zawierzam :-):tak::-D i narazie nie kupuję

Lenulka, co do tego ze jestem meteorologiem to najszczersz prawda (choc jeszcze sie dokształcam):tak: i co do tego ze meteorolodzy zawsze sie mysla to tez prawda:tak:

Karola, super ten kombinezon, nie? ja musialam rodzicow az do pruszcza gdanskiego po niego wyslac:-p choc mieszkamy w lodzi:tak: zeby nie byl taki smutny kupilam kolorowa czape:tak:

a tak wogole to maja strasznie zanizona rozmiarowke. my mamy rozm 80 a jest przeogromniasty. normalnie ciuszki na 80 nosimy, nawet z cubusa gdzie tez ciuszki sa zawsze sporo wieksze niz sugeruje metka a w tym kombineznonie mala tonie. smiesznie to wyglada:-D

No właśnie, apropos tonięcia w kombinezonie - pisałam już Wam, że kupiliśmy kombinezon, który się okazał być na wzrost 98cm. Miałam wkleić zdjęcie, ale aparat mi cały czas nie działa, więc w końcu zrobiłam aparatem z telefonu komórkowego:

reklama
Kasiad Oliwka super w nim wyglada a ze jest troszke za duzy to nieszkodzi bedzie za rok jak znalazl :tak: Sliczna czapeczka z szaliczkiem:tak::tak:

Do góry