reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Oska, kupując buciki nie można niestety patrzeć tylko na długość stópki ale i grubość. Szczupłe stopy mają oznaczenie F, średniej tęgości - G, tęższe od H wzwyż.
Ja się nacięłam latem na sandałkach kupionych na Allegro, kupiłam wg długości stópki a okazały się za szczupłe, na szczęście udało mi się je sprzedać na Allegro bez straty.

Trochę dziś szperałam po Allegro i zobaczcie co znalazłam: super lala super cena :szok:
MAGDALENA - REALISTYCZNY REBORN - JEDYNA TAKA (267037759) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
dziewczyny no i mamy zimę a ja nie mam śpiwora do wózka jak najlepiej go dobrać??? widziałam że najdłuższe to 120cm może taki najlepiej kupić i z głowy są fajne z owczą wełną na allegro.

Do mojego wózka 120 byłby za duży i zwisałby.
Ja mam 100 cm i dłuższego bym nie mogła mieć.
Najlepiej Nuśka zmierz wózek od końca oparcia do końca podnóżka i możesz kupić niewiele dłuższy, bo inaczej będzie brzydko zwisał.

zamieszanie w nickach hahahahaha:-) no to dziś wyjmę z wózka koce i wymierzę zrobię podnóżek na dół jakby mały trzymał już nogi na nim. i napewno kupię któryś z tych z owczą wełną bo pewnie cieplejsze nić na polarze.

no a to sobotnie zakupy w Smyku dla Szymka - a teraz sama poszukuję takiego sweterka dla siebie w takich kolorach :tak:bluza jest zapinana pod sam nos jak na narty

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry