reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Mi też się podoba. Jest bardzo dziecięce, w sam raz dla takiego maluszka.
Myślę, że Maksiowi i tak wszystko jedno, a Rodzice pewnie byliby zadowoleni, bo to byłby kolejny garbusek do ich kolekcji.
Nie jest łatwo zadowolić kogoś, któ wszystko co kupuje, musi mieć z najwyższej półki :/

reklama
Mi też się podoba. Jest bardzo dziecięce, w sam raz dla takiego maluszka.
Myślę, że Maksiowi i tak wszystko jedno, a Rodzice pewnie byliby zadowoleni, bo to byłby kolejny garbusek do ich kolekcji.
Nie jest łatwo zadowolić kogoś, któ wszystko co kupuje, musi mieć z najwyższej półki :/
Dokladnie i dobrze ujete :tak: jest takie prawdziwie dzieciece:tak:

Joasiek,skoro oni tak uwielbiaja garbusy,to myslze ze to niezly pomysł:tak:.
Bardzo duze kwoty Wam daja chrzestni.Dla ludzi w moich okolicach to poł wyplaty,te 600-700 zł:szok:.A dla niektorych nawet wiecej.Konrad dostal od chrzestne na roczek prezent za okolo 120-150 zł.Chrzestny jeszcze nie pracuje i dal prezent ze swoja mama(rowerek hauck).I bylam bardzo zadowolona.Takie kwoty to bardziej na komunie...:sorry2:>Swiat pedzie do przodu:szok:.

u mnie chrzestni tak dają w granicach 100-150zł :tak: chrzestny np nie pracuje bo jest młody i się uczy i specjalnie do pracy po szkole jechał żeby małej coś kupić :sorry2: więc nawet mu mówiłam że nie prezent się liczy i ma nic nie kupować no ale kupił

Ja też myślę, ze to za dużo.... i że150zł, no 200zł może... to w sam raz kwota i my za tyle kupiliśmy prezent Maksiowi jak miał chrzest.
Ale teraz to nam nie wypada kupować czegoś tańszego niż 300zł :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry