reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

mamamatysia
jak mały leży słodko u braciszka, super mata (to lamaze?)

imagination
Twój Tomeczek to takie pocieszne dziecko. Fajne te jego minki....a podobieństwo do mamy zabójcze :tak:

aneteczka
Jaki kochany śmieszek :tak:

A my dzisiaj byliśmy na prawdziwych pierwszych kobietkowych zakupach i nasza córcia rozpoczęła erę naciągania tatusia na kasę :-D:-D:-D
A tu kilka fotek (niestety z telefonu, bo nie wzięliśmy aparatu :no:)

Załączniki

• 28062009(004).jpg
    28062009(004).jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 112
reklama
Jakie śliczne maleństwa:)

Załączniki

• Truskawa0291.jpg
    Truskawa0291.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 72
  • Truskawa0193.jpg
    Truskawa0193.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 73
  • Truskawa0191.jpg
    Truskawa0191.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 71
  • Truskawa0217.jpg
    Truskawa0217.jpg
    8,6 KB · Wyświetleń: 69
anulinka
masz bombowego bloga :-)
A zjdęcia, jako że jest to wątek zdjęciowy - super! Chyba polecę dziś do Presto przez Ciebie (tylko co ja mogę tam zjeść ... :confused: )
Jaki macie związek z lotnictwem? (oczywiście mnie to zaintrygowało, bo mój mąż jest pilotem - zawodowo i szybownikiem - pasja, i lotnictwo to u nas chleb powszedni :tak:)

Moniqsan, u nas lotnioctwo to chleb powszedni :) Oboje jestesmy fotografami lotniczymi, poznalismy sie na lotnisku :) Jezdzimy po lotniskach swiata i fotografujemy samoloty :) Kazdy urlop spedzamy na lotniskach :)

PS. A na czym maz lata?

Moniqsan a tak OT to wez sobie salatke di Verdura z cielecina - pyycchottaa chociaz do con pancetty sie nie umywa :) No ale ja niestety nie karmie piersia wiec i czosnek pozeram.

anulinka
Mąż lata samolotem Beechcraft 350 reg. SP-FNS
Jak możesz to podeślij mi na e-mail (moni@ats.net.pl) parę Waszych zdjęć bo powiedziałam mężowi i się podjarał (ja nie ukrywam też) :-)

reklama
anulinka nasze dzieci urodzily sie z taka sama waga ;-)
blog super, rozwalilo mnie zdjecie RASTA :-D:-D:-D he he he super Olenka wyglada, no i jeszcze zdjecie wyzej ( w ciuszkach od cioci Eli ;-)) normalnie strojnisia :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry