krystyna 30
Majowe mamy'09
Super przystojniak confi a Ty jak pieknie wygladasz...widze powrot do figury....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.Co prawda krotko bo tylko 6 dni:-(ale dobre i to. Mam nadzieję, ze pogoda w Trójmieście sie utrzyma i tez troszkę ze słonka skorzystamy. Zdjęcia ekstra, Damianek rosnie jak na drożdżach a mamusia...miodzio;-).
)
wpadaj do Gdańska to pojdziemy na kawkę :-) i pogadamy o krostach naszych pociech. Damianowi tez na dworze łagodnieją te zmiany ,ale wczoraj i bez tego miał ładniejszą buźke niż zwykle ...Bambino wymiata :-)

- super!! (ja zdecydowanie wygladam gorzej). A Damianek sama słodycz (przypominam mamom majacym córeczki, że Damianek jest już "zajęty" ;-)
). 
:-) slodki!!! a fotki super!!! proszę o wiecej

:-)
Najbardziej podobny jest do tatusia, do mnie mniej. Kocham ten jęzorek jak nie wiem, a jak On lubi jak Go w usteczka całuję, juz nieraz wystawiał języczek, jakby chciał dać buzi z języczkiem:-)imagination - ciągle się "dziwię" jak takie Maleństwo może byc aż tak mocno podobne do Rodziców (taki Wasz mix):-) slodki!!! a fotki super!!! proszę o wiecej
![]()
A języczek Tomusia jest boski!!
Kochana pięknie wygladasz :-) Damianek też cudny!!!
imagination a ja te zdjęcia już wszystkie widziałam...jakieś nowe poproszę