reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

Monika jednak chora... tzn nasza pediatra usłyszała jakieś furczenia i dostałyśmy syrop... popatrzyłam na nazwę - nie mam...poszłam do apteki, kupiłam, przyniosłam do domu - oglądam i...szlag mnie omal nie trafił bo mam ten lek tylko pod inną nazwą... i 20zł pooooszłłłłłłooo :-/

reklama
zdrówka dla małej życzę

a ja mam pytanie,czy wasze dzieci mrużą oczka i tak dziwnie kłapią nimi,jakby je szczypały
moja tak robi od pewnego czasu i sie zastanawiam od czego to może być??
i jeszcze zauważyłam,ze mała mi lewa nóżke dziwnie stawia tak bardziej do środka,ale w sierpniu mamy ostatnią wizyte u ortopedy to podpytamy

Tomek też często mruga oczkami i do tego tak dziwnie przekręca głowe smiesznie to wygląda i nie też tak bez powodu to robi....
A mi jeszcze mały zaczyna dziwnie ciągle ta samą noga chodzić a tą drugą tak jak by nie potrafił i drobi te kroczki dziwnie...Piwonia fajnie że macie ortopede bo nasz to jest do kitu i nie ma gdzie iść....

reklama
A ja mam takie nietypowe pytanie czy wasze dzieci "ćwicza czasem bulimie"??Mam na mysli to ze Miłosz czesto wpycha sobie paluszki do gardła i praktycznie czasem az wymiotuje od tego i wydaje mi sie ze mu sie to podoba:eek:

Do góry