Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Widzę same pozytywy w chodzeniu do takich placówek ;-), tylko te pobudki i odbiór niezbyt jeszcze nam wychodzą, ale niedługo wiosna, więc będzie lepiej..;-)Ja codziennie rano modlę się by Asia jak wstanie chciała współpracować bo coraz częściej po prostu nie chce się ubieraćdziś na szczęscie kurtkę szybciej wciągała niż była potrzeba
![]()
Nie było z tym problemu żeby chodziła tylko na 3 dni? I jak wtedy płacisz? Ciekawe jak u mnie skoro jest tylko jedna kwota. Pewnie i tak trzeba by było wszystko płacić, tylko za jedzenie może by odliczali... muszę dziś tam pogadać...
A napisz mi jeszcze w jakie dni chcesz ją posyłać?
jest harmonogram zapisów w Warszawie..
Harmonogram rekrutacji do samorządowych przedszkoli/oddziałów przedszkolnych w szkołach podstawowych w roku szkolnym 2012/2013 - Serwis Biura Edukacji m.st. Warszawy
eh, jakoś mam straszne obawy przed tą decyzją :/
nic nie rozumiem z tych zapisów to od 16 lutego w koncu czy od 1 marca internetowo?? cholery dostane kiedyś.to mam iść sama do przedszkola zapisać ..agrafka wytłumacz mi jak krowie bo ja nie wiem