reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Życzenia dla naszych maluszków

reklama
Stasiu wszystkiego najlepszego od Zuzi i jej mamy !!!
Hruda pisałam Ci że Staś ma urodziny w ten sam dzień co mój brat:-)
Jak dziś pamiętam jak chodziłam po centrum handlowym za prezentem potem pojechaliśmy z W na przyjęcie a na drugi dzień urodziła się Zuzia aż strach pomyśleć co by było gdyby wody odeszły mi w sklepie :szok: -mój brat do teraz nie może się pogodzić z tym że Zuzia urodziła się 20 a nie 19:-D

birthday%20cake.jpg

KOCHANY STASIU NASZ SLICZNY CHLOPCZYKU DUZO USMIECHU NA TWOJEJ BUZCE, POCIECHY Z RODZICOW I WESOLOSCI,SLODKOSCI, KOLOROWOSCI :) ZYCZY CIOCIA ANIA I TWOJA LITERACKA PARTNERKA NEL:-)

OLIWCIU TOBIE ROWNIEZ WSZYSTKIE CO NAJLEPSZE, USMIECHOW OD GROMA, SMIESZKOW W KAZDYM KACIE, BUZIAKOW TYSIACE, ROSNIJ ZDROWO MALENKA CALUSKI OD CIOCI ANI I MALEJ NEL

WSZYSTKIM MALYM SOLENIZANTOM, KTORYM NIE ZLOZYLAM PRZEZ MOJA NIEOBECNOSC ZYCZEN, PRZESYLAM MOC TULACZKÓW I BUZIACZKÓW:) :)
OTO WIERSZYK DLA WAS
Idzie misio...Idzie słonik...
Idzie lalka...No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi zyczonkami...
Bo to dzien radosny wielce...
Macie jeden miesiąc więcej...

ZUZIU wszystkiego najlepszego, mnostwo zabaweczek i co dzien tysiac powodow do usmiechu!!!

istockphoto_3649234_flamin_hot_birthday.jpg

Oliwia słoneczko wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 8-go miesiąca dużo prezentów, mnóstwo buziaczków i przytulanek!!!!!
Żyj Nam sto lat!!!!!

birthday%20cake.jpg

KOCHANY STASIU NASZ SLICZNY CHLOPCZYKU DUZO USMIECHU NA TWOJEJ BUZCE, POCIECHY Z RODZICOW I WESOLOSCI,SLODKOSCI, KOLOROWOSCI :) ZYCZY CIOCIA ANIA I TWOJA LITERACKA PARTNERKA NEL:-)

OLIWCIU TOBIE ROWNIEZ WSZYSTKIE CO NAJLEPSZE, USMIECHOW OD GROMA, SMIESZKOW W KAZDYM KACIE, BUZIAKOW TYSIACE, ROSNIJ ZDROWO MALENKA CALUSKI OD CIOCI ANI I MALEJ NEL

WSZYSTKIM MALYM SOLENIZANTOM, KTORYM NIE ZLOZYLAM PRZEZ MOJA NIEOBECNOSC ZYCZEN, PRZESYLAM MOC TULACZKÓW I BUZIACZKÓW:) :)
OTO WIERSZYK DLA WAS
Idzie misio...Idzie słonik...
Idzie lalka...No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi zyczonkami...
Bo to dzien radosny wielce...
Macie jeden miesiąc więcej...
I my sie dolaczamy

reklama
Do góry