Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kjujik10 pisze:mi tez garsciami wlosy wychodzily ale zaczelam lykac witaminki "falvit" i sie uspokoilo ale za to teraz dostalam ogromnego lupiezu i nie mam czym go wypedzic. Moze macie na to jakies sposoby??
nie można go używać karmiąc piersią Catherinkacatherinka pisze:kjujik10 pisze:mi tez garsciami wlosy wychodzily ale zaczelam lykac witaminki "falvit" i sie uspokoilo ale za to teraz dostalam ogromnego lupiezu i nie mam czym go wypedzic. Moze macie na to jakies sposoby??
Kilka razy w życiu zdarzyło mi się dostać łupieżu i zawsze wtedy kupowałam dwie saszetki Nizoralu (w aptace) kilka umyć (dwa, trzy) i łupież bye bye![]()
iwosz pisze:ja wiedziałam, że tak będzie... pomoc potrzebna na cito! a tu pustki ;D - ciągle ponawiam próby... lakier mi się niedługo skończy a zmywać go będę chyba rozpuszczalnikiem do farb (całe szczęście zostało trochę po remoncie) - czy przy malowaniu lakier zawsze wychodzi poza płytkę? :
nie miała Iwona kłopotu kupiła sobie lakier do paznokci...![]()