irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
To dzis chyba jest dzien leniaA wiesz,ze ja tez nie.Chyba pójdę po jakiegoś gotowca,typu szaszłyki,czy gulasz.Bo mam lenia i nic mi sie nie chce,a wolny czas chce przeznaczyc dzis na porządki.![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To dzis chyba jest dzien leniaA wiesz,ze ja tez nie.Chyba pójdę po jakiegoś gotowca,typu szaszłyki,czy gulasz.Bo mam lenia i nic mi sie nie chce,a wolny czas chce przeznaczyc dzis na porządki.![]()

ja nie lubię kaczki...jak mama tylko cosik do rosołu dorzuci to nie tknę...nie wiem skąd to mamMiśka, to był taki boczek, co w sumie nie wygląda jak boczek, tylko bardziej jak polędwica, chodziło o to, żeby był posmak wędzonki. Kości Tomek nie wyjmuje, tylko czyści od środka i nadziewa wnętrze.
No ale kaczka jak kaczka, zawsze jest tłusta niestety.
lasagna szybka w miarę i efektowna jak rozłożysz u gółry różne sery typu mozzarella zółty lub co mogę jeszcze polecić bo ostatnio robiłam nazywa się
idealne kotlety wołowe- nazwał je tak kucharz ( program kuchnia tv)
kotlet schabowy z kością grubość ok 2-3 cm włożyć do woreczka w szklance zrobić zaprawę: olej czosnek pieprz sol zioła ulubione i wlać do woreczka zostawić na godzinę w lodówce następnie rozgrzać olej na patelni położyć takie grubaśne kotlety razem z tą zalewą piec na złoty kolor z zewnątrz na jednej i drugiej stronie później włożyć na 20 minut do gorącego piekarnika aby doszły w środku naprawdę smaczne takie soczyste i czuć wszystkie przyprawy a dodatek to wedle uznania ryż ziemniaki pieczone w piekarniku aby wszystko się razem robiło
to zaszalałaśu mnie też były wczoraj placki Robert sam robił i były z dostawą do łóżkazjadłam aż 1 sztukę ;-)