Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Od paru dni tu nic sie niedziejeChyba wszystkie jesstescie zajete ,ze Was nie ma :-(

Chyba sie bycza na kanapachno właśnie gdzie są wszyscy?haloooooooo![]()

a co ty robilas na tej podlodzealbo w kuchni na podłodze;-)![]()

pewnie na kolanacha co ty robilas na tej podlodze![]()
myla podloge no ja w kuchni dzis dużo zrobilam
Upieklam tort na roczek Gabi(nadałam mu kształt motyla) ,zrobiłam sałatkę z zupek chińskich ,upieklam drugie ciasto -marchwiowe (tylko nie wiem czy do jutra zostanie ,bo mam dola i muszę się pocieszyc)a potem umyłam gary po wszystkich kremach masach a potem umyłam podlogę Uratowal mnie żurek bo nie musialam gotowac
a teraz czekam na niedobrego męża bo miał [przyjśc na kąpiel dzieci i się zawieruszyl a na dodatek nie zabral kluczy 

Jak ty to dalas rade zrobicpewnie na kolanachmyla podloge no ja w kuchni dzis dużo zrobilam
Upieklam tort na roczek Gabi(nadałam mu kształt motyla) ,zrobiłam sałatkę z zupek chińskich ,upieklam drugie ciasto -marchwiowe (tylko nie wiem czy do jutra zostanie ,bo mam dola i muszę się pocieszyc)a potem umyłam gary po wszystkich kremach masach a potem umyłam podlogę Uratowal mnie żurek bo nie musialam gotowac
a teraz czekam na niedobrego męża bo miał [przyjśc na kąpiel dzieci i się zawieruszyl a na dodatek nie zabral kluczy
![]()
ja tez mam 3 dzieci i ani polowy nie zrobilam co mialam w planie
albo w kuchni na podłodze;-)![]()
nie ja NUSKA;-)a co ty robilas na tej podlodze![]()