reklama

Co robicie dzis na obiad...

ja robiłam pomidorową ale koncentratu jednak trzeba jak dla mnie dodać bo za słaby smak a świeże pomidorki też jeszcze tego smaku nie mają :tak: ja małej do obiadku dodaje koncentrat :tak:
Na moje nieszczęscie Gabi pluje zupą z koncentratu i dlatego pomidorki z puszki a może co innego pomidorowego ?MUszę się przespać z tym :-D

reklama
Ja -Ziemniaczki ,jajko sadzone i marchewka z groszkiem,Zuzia -ziemniaki i jajko sadzone ,Gabrysia i Wojtek -makaron z serkiem Danio ,mąż -kanapki:zawstydzona/y:

Robiłyście może coś z pomidorów z puszki takich krojonych ,nie chodzi mi o koncentrat .Chciałabym zrobic albo zupę zawsze robiłam z koncentratu ale teraz ze względu na Gabi nie chcę i kupilam pomidorki za cale 1.28 zł.Poratujcie kobitki jakims przepisem:tak:
Ja robię zawsze pomidorówkę z pomidorami z puszki, z koncentratu mi nie smakuje. Gotuję wywar i na końcu dodaję zawartość 2 puszek pomidorów na 2,5 litrowy garnek. Z 5 minut to się gotuje, potem zabielam i zupa gotowa :tak:

reklama
A dziś będziemy jeść pierogi z mięsem roboty mojego męża. Mam nadzieję, że skończy zaraz, bo już mi w brzuchu burczy z głodu :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry