• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dobra KSIĄŻKA I FILM

Strip- przeczytaj książkę, tam wszystko jest dokładnie opisane, jej wina to to, że chciała dziecko bez stresowo wychować, a on pojawiał się wieczorem po pracy i nie wiedział jak jest dokładnie w ciągu dnia i nawet nie chciał żony wysłuchać tylko widział co chciał widzieć, a mały to nie zły manipulant był i powiem szczerze, że ja psycholog nie jestem, ani psychiatra, ale on miał jakieś oznaki choroby. Nawet dzieci wychowywane bez stresowo nie potrafią tak manipulować ludźmi jak Kevin i nie był w ogóle empatyczny za to bardzo zdolny.

Ja czytam Erynie Krajewskiego nawet dobra ale jakimś dziwnym językiem napisana takim polski powojennym.

reklama
Strip- wiele odpowiedzi na Twoje pytania daje właśnie książka, tak, jak pisała Kroma.Aczkolwiek nie zgodziłabym sie ze stwierdzxeniem, że chciała go wychować "bezstresowo".Według mnie chciała go wychowac "normalnie", tak, jak kazda z nas chciałaby wychowywac swoje dziecko i oczekiwac jakiejs pozytywnej interakcji z jego strony. Tam tego zabrakło.Pytanie, czy stało się tak dlatego, że to ona go odrzuciła od początku, czy to on ją ?Znamy wersję matki. Jaka była wersja syna?
Jedno nie ulega wątpliwości- mimo, ze to z matką Kevin toczył swoją codzienną wojenkę, to ją, a nie "tatusiowatego tatusia" szanował. Książka jednak daje pełniejszy obraz sprawy, dlatego warto przeczytac....choc nie sądzę, by dawała odpowiedzi...

reklama
no więc dlatego bez wykupionego konta nawet nie próbuję;-)zresztą te 23zł (mniej więcej) na 40 dni to nie tak wiele chyba, tylko szkoda że smsem płacić nie można (chyba że można a ja niedojrzałam:baffled:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry