reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dobra KSIĄŻKA I FILM

reklama
Ones no właśnie nie wiem, koleżanka mi mówiła że jest wstrząsająca a autora nie podała.
Ja zabieram się teraz za książkę "Bez mojej zgody" Jodi Picoult.

Kania jeśli chodzi o tą książkę to chyba tematyka jest o księżach pedofilach i autor Seweryn Mosz, i są dwie części, ale nie jest dostępna, jak już jest to trzeba mieć szczęście. Chyba, że jeszcze jest inna książka o podobnym tytule.
Ale ja się pochwalę, że u nas chłopak z Gorzowa napisał książkę godną przeczytania Jestem kibolem Krzysztof Korsak.

a my w końcu wzięliśmy sie za obejrzenie filmu Projekt x - to ten o tej mega domówce ;-) i stwierdziliśmy że nigdy nie zostawimy córki samej w domu bo jak znam życie to pewnie odziedziczyła po nas głupie pomysły i mogłoby sie podobnie skończyć ;-)

Kroma dzięki za info, ale tamta o której mi mówiła nie dotyczyła Kościoła i pedofilstwa.
A tą książkę co napisał od Was chłopak można już kupić???

Sluchajcie, niedawno ogladalam film, ktory powalil mnie na lopatki. Przysiegam, ze jako filmomanka, tak dobrego filmu nie widzialam od paru dobrych lat. Tytul: Blue Valentine, graja Michelle Williams i moj ukochany Ryan Gosling. Film wbija w ziemie. Polecam ogromnie.

reklama
Onsmile takie było moje zdanie. No ale jesden np czyta fantastyke a inny romanse.
Aktualalnie oglądam A wiec wojna" i taki sobie filmy na nude w domu.

Natomiast polecam dwa filmy:
dziewczyny z przemytu
Ryzykantka

filmy dość mocno dającedo myślenia i długo pozostają w pamięci. Generalnie temat dziewcznyn porywane do kraju i wykorzystywane jako prostytutki.

Z inny dla mnie dobych filmów to jeszcze
Zaginiona

A do płaczu:
Odrobina nieba

Do góry