Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

oj nie polecam, nie polecam.. ból piekielny... musiałam już poszukać jakiegoś lekarza bo od tego cholernego ucha spuchła mi szyja, spać nie mogłam z bólu, dotknąc nawet delikatnie też nie ..oj koszmar... pani doktor się ze mną nie cyrtoliła aaaa wręcz mogę powiedzić była mocno oschła i niedelikatna, ale przeżyłam... ledwo, ale jednak ;-) opierniczyła mnie też, że za często i za głęboko czyszczę uszy i jak tak będzie dalej to za chwilę znów się spotkamy.... dziękuję.... chyba w takim razie zaprzestanę czyszczenia uszu ;-);-) ponoć nie można dłubać tymi patykami tylko najlepiej kawałkiem - rogiem ręcznika czyścić tyklko tu z brzegu hmmmmm na izbie przyjęć tłum, więc chyba nie jestem jedyna taka nadgorliwa.... ale co zrobić - to silniejsze ode mnie