• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Jak się czujesz mamo?

mnie też przeziębienie jakieś dorwało:wściekła/y:katar męczy lekko i gardło boli:wściekła/y:
w zeszłym tygodniu mąż się rozłozył, HUbek od niedzieli tez zasmarkany, a teraz przyszła kolej i na mnie...:wściekła/y:d u p o w a t a pogoda i tyle...:angry::angry::angry:

reklama
no tak to jest z rejestracja przez telefon a wiceie co robia pielegniarki u mnie w przychodni dziecięcej jak sie dzwoni rao zarejestrowac:confused: odlaczaja kabel:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:takie tam wredne jedze pracuje nie wszystkie ale sa takie 2 co pracuja chyba za kare:no:

Wlasnie wrocilam...i wiecie co? bede zyc..jupiiii:-D;-);-)
mam jakiegos wiruska w gardle i to wsio, Julka juz zdrowa:tak::tak::tak:i mam zaliczac z nia 2 razy w ciagu dnia spacerki....i mojego rodzinego domku <bo tam epidemia grypy:cool2:>

A i dostalam 3 @i wiem juz skad te zachciewajki ostatnio mialam i zly chumor:sorry2::confused:

reklama
Czuje sie dzisiaj strasznie.....boli mnie brzuch...leci jak z cebra, a do tego narobilam sie jak cholerka...
mezusiowi zachcialo sie krokietow i spedzilam w kuchni na stojaco ponad trzy godzinki....ale zrobilam prawie 40 tych krokietow uffffff...........

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry