reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
Ja jutro fryzjer...solarium też mi potrzebne , ale zauważyłam, że mam więcej pieprzyków jak zażywam kąpieli słonecznych :confused::confused:

A dzis padam...
Mysia kup sobie beta karoten w tabletkach jak opalasz sie w solarium:)

Ja juz zaliczyłam solarium 5 razy, wystarczy :) fryzjera nie zaliczyłam bo nie miałam z kim na tyle godzin zostawić Zosi ale po świętach zrobie sie znów na blond ;) (jedziemy do znajomych do Wrocławia więc muszę pięknie wyglądać hihi :cool2:...nie widzielismy się 3 lata)
zakupy (prezenty zrobione) jeszcze tylko ide przeleciec okienko :cool2:
No i kupiłam sobie sliczny sweterek na święta:tak:

Mysia kup sobie beta karoten w tabletkach jak opalasz sie w solarium:)

Ja juz zaliczyłam solarium 5 razy, wystarczy :) fryzjera nie zaliczyłam bo nie miałam z kim na tyle godzin zostawić Zosi ale po świętach zrobie sie znów na blond ;) (jedziemy do znajomych do Wrocławia więc muszę pięknie wyglądać hihi :cool2:...nie widzielismy się 3 lata)
zakupy (prezenty zrobione) jeszcze tylko ide przeleciec okienko :cool2:
No i kupiłam sobie sliczny sweterek na święta:tak:

Do Wrocławia na Sylwestra??

Nie szalej z tym okienkiem...:-p

Okropnie zmeczona:baffled::confused:
Wpadlam w szal sprzatania.:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:.....
Mialam posprzatac w kuchni....zaczelo sie od obcierania szafek a skonczylo na myciu okien, podlog......mycie lazienki, itd itd.:oo::oo::oo:

Studia póki co zakończone :happy2: Już po obronie ;-) wszystko ok :tak: 4 :-):-):-)
recenzentka nie była za sympatyczna:no:...stąd 4 a nie 5 ;-)

GRATULUJEMY!!!!! 4 to dobry stopień :-):-):-):tak::tak::tak:

widzę że wszytskie solaria oblężone, ja po moim spaleniu byłam narazie jeszcze tylko raz, ale już jutro ponownie idę się wygrzewać :-), dzisiaj już nie miałam siły :-(

reklama
fatalnie :-(głowa gardło boli własnie wróciłam od lekarza i na antybiotyku jestem:-(Weronika tez mi cos słabo je od 3 dni zle spi moze tez cos ssie dzieje w gardelku:confused: po 19 wybiore sie z maluchami na ostry dyzur bo do pediatry nie mamy dzis szans sie dostac:no::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry