reklama

Jak się czujesz mamo?

zadko kiedy go daja
jakby nie wiedzieli ,ze istnieje (nasza pediatra leczy homeopatia)
w aptece pani pytała sie farmac. (dla dziecka)na zatoki, ziołowe ale dobre ,a on jej mowi ze niestety ale nie ma :angry::confused:
wiec nie wytrzymałam i PODPOWIEDZIAłAM panu...............
zrobił:szok::cool2: sie:wściekła/y: i potwierdził a zarazem przeprosił :zawstydzona/y:

reklama
Ból gardła :baffled: w nocy miałam drgawki a temperaturę tylko 37 :baffled:a uczulenie coraz gorsze a do dermatologa nie mogę się dodzwonić :baffled: oby mi mała nie załapała:-(

Psychicznie do d...:no:
Wczoraj dowiedzielismy się, że kuzynka Tomka spadła w poniedziałek ze schodów, upadła tak nieszczęśliwie, że zrobił się krwiak... nie odzyskała przytomności, wczoraj wieczorem zmarła w szpitalu:-(
Miała 34 lata i osierociła 2-letnie dziecko:-(:-(:-(

Psychicznie do d...:no:
Wczoraj dowiedzielismy się, że kuzynka Tomka spadła w poniedziałek ze schodów, upadła tak nieszczęśliwie, że zrobił się krwiak... nie odzyskała przytomności, wczoraj wieczorem zmarła w szpitalu:-(
Miała 34 lata i osierociła 2-letnie dziecko:-(:-(:-(
To strasznie smutne,wpółczuje z całego serca!
Biedne dzieciątko......:no:

Dzięki dziewczyny.
Nie znałam za dobrze tej kuzynki, widziałam ją ze dwa razy, rodzina Tomka też utrzymywała rzadki kontakt z tą "gałęzią" rodziny - odległość i brak czasu robią swoje:zawstydzona/y:
Ale wszyscy to przeżywają... kiedy umiera młoda osoba, w dodatku w tak tragiczny sposób, człowiek zatrzymuje się na chwilę i zaczyna doceniać swoje życie:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry