reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
Irtasiu, ja bym też na Twoim miejscu poszła do innego lekarza :tak:

Kasiad to co opisałaś brzmi jak jakiś koszmarny koszmar, zwłaszcza że sama mam wielkie problemy z zatokami i tendencje do zapalenia zębodołu, a jak sobie te 2 rzeczy do kupy poskładam toooo.. :baffled::szok::baffled::szok::baffled: :baffled:
Ale Ty się Asiu nie martw, bo Tobie napewno się nie przebiła do zatoki. Jeśli przebiłaby się, to byś to czuła, ja mogłam buzią przez tą przetokę powietrze z zatok wciągnąć :szok: W dodatku lekarka zachowała się po świńsku, bo zadzwoniłam do niej po powrocie do domu, że wciągam powietrze przez otwór po zębie, a jej się nie chciało siedzieć po godzinach, więc mnie zbyła. Moja szwagierka jest stomatologiem i powiedziała, że wystarczyło, żeby mi zszyła wtedy zębodół i nie byłoby problemu, a tak doszło do zakażenia zatoki przez bakterie z jamy ustnej (zawsze to tak się kończy, więc lekarka dobrze wiedziała na co mnie naraża).
Potem zanim dojdzie do operacji, to się wypłukuje zatokę z ropy taką specjalną zakrzywioną grubą igłą przez tą przetokę, a u nas w poradni chirurgii szczękowej nie mieli takiej igły i mnie męczyli zwykłą od zastrzyku, której czubek ucięli - ale to już inna sprawa, normalnie szok, żeby chirurgia szczękowa nie miała odpowiedniego sprzętu, choćby 1 sztuki :wściekła/y: Normalnie to nie boli, ale tą igłą od zastrzyku akurat mnie bolało, bo zanim babka trafiła do przetoki, to mnie pokłuła. W końcu poszukałam prywatnego gabinetu, który taki sprzęt miał i płaciłam kupę kasy, bo płukanie musiałam mieć 3 razy w tygodniu przez kilka miesięcy.

Ostatnia edycja:
Ja już nie czytam tych Waszych historii stomatologicznych, bo dla mnie to gorsze niż horror:szok::baffled: Na samą myśl mam ciarki na plecach:sorry2:

Irtasiu mam nadzieję, że trafisz na kogoś kto postawi odpowiednią diagnozę, bo domyślam się jak się stresujesz nie wiedząc co jest:sorry2:

Irtasiu, lepiej przejdz sie do innego lekarza, bo ten chyba jakis pokrecony jest - co dzien to inna diagnoza. Powodzenia Ci zycze.:tak::tak::tak:

Dzisiaj doszly wymioty tak mi bylo niedobrze ale myslalam ze z glodu no to sobie zjadlam kromke a po chwili takich bolesci dostalam zoladka ze az mi gesia skurka stanela i po chwili byl paw:shocked2:

reklama
Do góry