reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
Ale koszmarna noc,co godzine sie budziłam,a od 4 to juz chyba nie zasnęłam,tylko na krótko i jakies koszmary mi sie śniły.:confused:
Czy ja sie w koncu wyspie...:no:

Współczuje dziewczyny...:sorry2:
Rozalka ja ostatnie tygodnie w ciazy miałam bezsenne.To było straszne,bo wieczorem zasypiałam okolo 22,a potem w nocy zaczynało sie chodzenie,ogladanie telewizji(akurat o 4 czy 5 rano na tvn style lecialy powtorki programu o dzieciach "Mamo to ja"-zadnego odcinka nie opuściłam:-D;-))...
Mam nadzieje,ze dolegliwosci szybko ustąpią:tak:.

Ta bezsenność w ciąży, to chyba tak rzadko się nie zdarza, nie wiem czy pamiętacie, ale ja drugi trymestr ciąży siedziałam na BB do nocy, bo zasnąć nie mogłam, chodziłam spać o 1-2 w nocy a budziłam się rano między 5 a 6tą. I żeby było śmiesznie, wcale nie byłam śpiąca. Dopiero pod koniec ciąży mi się odmieniło hehe, spać mogłam cały dzień.

Ja od jutra zaczynam tygodniowy urlop :-) Cieszę się, wyśpię się za wszystkie czasy, wreszcie nie będę musiała wstawać przed 6tą :tak:

Ja od jutra zaczynam tygodniowy urlop :-) Cieszę się, wyśpię się za wszystkie czasy, wreszcie nie będę musiała wstawać przed 6tą :tak:

No to miłego wypoczynku,no i pewnie do nas tu zajrzysz częściej.
Znów nie mogłam spać,ale z dnia na dzień troszke lepiej.Ach te hormony.
A po za tym brzuszek rośnie,mdłości przeszły,jem jak smok.:tak:

Ufff.. ja śpię jak suseł, w zasadzie ciągle mogłabym spać:tak: Ból głowy i mdłości to są moje zmartwienia w tej ciąży. Na szczęście ból głowy tylko co jakiś czas. Mam nadzieję, że pod koniec pierwszego trymestru mdłości przejdą jak u Ciebie Anita:-D

Kasiu udanego urlopu:-)

Ja od jutra zaczynam tygodniowy urlop :-)
Kasiad miłego urlopu, wypoczywaj:-):tak:

A po za tym brzuszek rośnie,mdłości przeszły,jem jak smok.:tak:
Czyli prawidłowo;-) Jedz na zdrowie:tak:

Ufff.. ja śpię jak suseł, w zasadzie ciągle mogłabym spać:tak: Ból głowy i mdłości to są moje zmartwienia w tej ciąży. Na szczęście ból głowy tylko co jakiś czas. Mam nadzieję, że pod koniec pierwszego trymestru mdłości przejdą jak u Ciebie Anita:-D
Jeszcze tylko chwilka i wszystko się uspokoi, a Ty będziesz mogła się cieszyć stanem błogosławionym w pełni;-):happy2:

Dziękuję dziewczyny za życzenia, ale z miłego wypoczynku w czasie urlopu chyba nici :-( 2 dni temu zaczął mnie boleć łokieć, miałam nadzieję, że przejdzie, niestety dziś już nie ruszam prawie ręką (boli jak diabli), no i łokieć spuchnięty. Jutro idę do lekarza, już się zarejestrowałam. Kilka lat temu miałam podobny problem, było długotrwałe i drogie leczenie, a potem noszenie opaski uciskowej na ręce. Co za pech :dry:

reklama
Kasiad zdrówka:tak: oby szybko mineło i zebys mogła cieszyc sie wolnym:tak:

ech, dziewczyny tych dolegliwosci ciążowych to wam nie zazdroszczę:sorry2:, no ale zaraz miniecie pierwszy trymestr i juz tylko radosne oczekiwanie was czeka, tego zyczę:tak::-)

Do góry