• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
kurcze u nas dzis na cwiczeniach jeszcz gorzej niz czoraj...do tego zaczela mi w domu marudzic i troche mi podpada jej zachowanie...jeszcze nigdy nie widzialam jej takiej rozdraznionej...
do tego mi z nosa cieknie i znowu strasznie bola mnie plecy...
poza tym wszystkim tesc nie moze ze mna jutro pojechac i musze sma a zOlka jechac pociagiem...do tej pory jak musialam jechac pociagiem to zawsze jechala ze mna mama a teraz bedziemy same...
oby chociaz pani logopeda jutro miala dla nas jakis pozytyw....

teraz Olka meczy sie, nie moze jej sie odbic i przez to nie moze zasnac, poplakuje co chwile...siedze i bujam ja na reku...

Padam dzis.Mala zaczela chodzic i caly czas latam za nia bo wstaje i idzie.Przejdzie juz spory kawalek ale jeszcze upada i tak sie boje ze sobie krzywde zrobi.

judysiu musi byc dobrze w piatek.Bedziemy myslec o Zosiaczku.Niech uszko szybko wyzdrowieje.

kittek dziekujemy za mile slowa.Niech ta miesiaczka przyjdzie tak jak chcesz.

marta powodzenia jutro.Poradzisz sobie sama silna babka z Ciebie.Oby jutro bylo lepiej.

Judysiu Zobacz załącznik 337355!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kici buśka :* dla Kubuśka na ten 11 miesiąc

dzisiaj buro szaro i ponuro oby weekend był ładny
u nas wszystko OK lci dzień za dniem nic ciekawego się nie dzieje tylko ja zaczynam rozmyślać nad roczkiem Natalki tort już mniejwięcej wiem jaki kupię tylko jeszcze muszę wymyśleć co zrobić na obiad ale to temat na inny wątek :)

Witam z rana
Judysiu-trzymamy kciuki z całej siły i czekamy na wieści....
Kubuś- najlepszego przystojniaku :)

A ja mam dziś kryzys- ziewam i ziewam, spac mi sie chce jak jasna cholera, a pogoda- ło matko co to za pogoda- pada, szaro buro i ponuro .
Kittek- i jak u Ciebie?

A my od wczoraj jestesmy szczesliwymi posiadaczami własnego M .Myśle że już za 3 tygodnie bedziemy tam mieszkac.. Czeka nas jeszcze rwmoncik ale to sama przyjemnosc- bo robimy dla siebie. Wczoraj zamówilismy juz meble, wybralismy tapete, farby, powybieralismy sprzety- bo maz sie uparł ze musi miec nowy wielki Tv, a skoro on chce nowy Tv to ja che nowa pralke :)jesus, jaka jestem podekscytowana ze roczek naszego synka bedzie juz na naszym M :) Swoja droga juz sie nie moge doczekac Antosiowych urodzin- juz tez mysle o ozdobach pokoju, menu i całej tej otoczce

Dostałam jeszcze wczoraj sms od Judysi ale oczywiście tel miałam w aucie:angry::angry:

" mamy wyniki scjentografii . KOści są już czyste , przeżuty zniknęły "

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Myślę że ten sms wymaga jednego komentarza

HHHHUUUUURRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!

Teraz już mam tel cały czas przy sobie czekam na dalsze wieści

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry