reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dostałam jeszcze wczoraj sms od Judysi ale oczywiście tel miałam w aucie:angry::angry:

" mamy wyniki scjentografii . KOści są już czyste , przeżuty zniknęły "

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Myślę że ten sms wymaga jednego komentarza

HHHHUUUUURRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!

Teraz już mam tel cały czas przy sobie czekam na dalsze wieści

HURA!!!!!!!! :-):tak::-D:tak::-D:tak::-):tak::-D

reklama
Zosia trzymamy dziś kciuki. A wczorajsze wieści od Mamy - rewelacja! Alez Ty dzielna dziewczynka jesteś!
Kubuś sto lat

Kamisia świetnie, że Wam tak wszystko sprawnie idzie. A remoncik na swoim własnym, zwłaszcza zaraz p kupnie to rzeczywiście sama przyjemność. No i Antoś na urodziny dostanie w prezencie nowy pokój ;-)

Byłam wczoraj u psychologa dziecięcego z maniowym ssaniem poduszki. Dzięki temu dziś idziemy od razu do logopedy. Swoją drogą to była moja pierwsza wizyta u takiego kogoś, następna za 3 tyg. już z młodą. Ciekawa jestem jaki będzie efekt. Najlepsze były pytania o ciąże, poród, pierwsze słowa i rozwój w ogóle. Dobrze, że ona ma tylko 3 lata, bo to standardowe pytania nawet gdy chodzi o nastolatków :-) Później napiszę co na to logopeda. Póki co w sytuacjach stresowych i takich, gdy sięga po poduszkę, mam ją przytulać i dawać coś w zastępstwie (np. lizaka dla diabetyków, na razie dostała dla siebie jeden z gryzaków Anielki), bo wg pani psycholog ewidentnie schemat uspokajania ma związany z dotykaniem buzi. A żeby było w temacie - Anielka ryczy przy inhalacjach, ale wydaje mi się, że już wreszcie oskrzela się oczyściły. Dziś miała okazję zapoznać się z niespełna 2-miesięcznym sąsiadem i tak ją ten widok ucieszył, że szok: piszczała, gadała, głaskała. Super! Ale mieć trójki w tym wieku sobie nie wyobrażam.

dostałam jeszcze wczoraj sms od judysi ale oczywiście tel miałam w aucie:angry::angry:

" mamy wyniki scjentografii . Kości są już czyste , przeżuty zniknęły "

:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

myślę że ten sms wymaga jednego komentarza

hhhhuuuuurrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!

Teraz już mam tel cały czas przy sobie czekam na dalsze wieści

super :-) :-) :-) :-) :-)

Ostatnia edycja:
Alez sie ucieszylam z posta Aniamowej.
Gardlo mam scisniete, i lzy leca po policzkach. Tak strasznie sie ciesze, ze Zosiaczek coraz zdrowszy!
Zaciszkam kciuki caly dzien dzis, i myslami jestem z Nimi.

.... ale przeziez MUSI byc dobrze, nie?

Kamisia, gratki. Ogromnie sie ciesze razem z Wami. Coz to za frajda remontowac, a potem meblowac i dekorowac wlasne M. Oby wspolne zycie w nowych czterech scianach uslane bylo tylko rozami!

Qbolku- najlepsiejszego Rockandrollowcu nasz!

Kurde godzina zero coraz blizej, a u mnie okna nadal brudne, i pogoda do mycia nie zacheca! Shit!!!!!!!!
Poki co posprzatane w domku, dzis lazienka na tip top, jutro podlogi i odkurzanie, ale to juz stary sie tym zajmie. Ja jutro pieke i gotuje. No i chyba juz jutro udekorujemy domek, a co tam, niech sie Corenka nacieszy widokiem balonikow.

Aaa, no i torcik juz w domu! :sorry2::sorry2::sorry2:

Zosia to dzielna dziewczynka i kto by pomyslał że rokowania na poczatku były co tu dużo mówić kiepskie .
Niech szybko wycinają tego dziada z brzuszka i mała wróci do domku .
Ale się cieszę .
Trzymam kciuki i co chwilka zerkam na tel czy czegoś tam nie ma .
Nie wyobrażam sobie teraz nerwów Judysi , ale to już ostatni etap.

Ulanka - dobrze że trafiłaś do specjalisty który pomoże

reklama
super wiescie od Judysi!!!!
ogromnie sie ciesze :tak::tak::tak:

Esalamandra swietny pomysl z ta prezentacja na roczek
sama o tym pomysle

pomysly na torty macie genialne
u mnie z wykonaniem by bylo gorzej
musze poszukac gotowca i w ogole jeszcze nie myslalam w ogole o imprezie na roczek

Kittek, rob test idawaj znac!!:tak:
no czekamy na wynik zycze takiego jaki pragniesz :tak::-)

co do nocnika
Hania miala dwa lata i 2 miesiace jak sie oduczyla
wiem ze pozno ale czekalismy na wiosne
musialam jej kazac chodzic w samych majteczkach bez pampka a wiadomo ze sie zasikiwala co chwila i nie hccialam zeby w zime marzla bo mimo ze grzejemy to wiaodmo ze w domu zawsze chlodniej
no i zalapala szybko, byla juz dojrzala i swiadoma :)
kolo tygodnia trwal trening, zdarzalo sie zalatwianie na podloge i w roznych kątach
no a potem ekspresowo zaczela chodzic bez pampka na dwor no i spala w pampku tez bardzo krotko

szykuje sie do skzoly bo smigam na 14
zdrowka dla chorych dzieciaczkow

aaa i Kiciowy Qbulek- 100 lat!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry