reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witam popoludniowo

Jak przestal zoladek to glowa zaczela jak nie urok to sr.....

Elvie- super ze Maciek taki do spania chetny :-) A co do diety to mysle ze to czy sie zmienia na diete matek karmiacych menu czy nie to kwestia tego co sie jadlo przed karmieniem. Jak sie jadlo zapiekanki i ostre ciezko strawne zeczy to jasne ze diete trzeba zmienic, ale jak jadlo sie rybki z warzywami, chude miesko itp itd to nie.

Ja jadlam trawe siano jak ja to sie smieje bo lubie ostre jedzenie czytaj np udko w majeranku, rybe po grecku itp dania i mala ani razu kolki nie miala.

Gosienka- jak sie do Dorotki wybieracie to i do mnie macie niedaleko, musicie sie do nas tez kiedys wybrac na jakis weekend duzo miejsa jakos szczegolnie nie mamy ale dalibysmy sobie jakos rade :-) Od nas do Was i odwrotnie kolo 270 km kolo 3 godzinek przy dobrych wiatrach, do moze troche wiecej :-) To i ta obiecana kawka bedzie :-)

Agnieszka Gosienko dziekuje Wam bardzo, supermaterial z tego wychodzi jestem pod wrazeniem i bardzo bardzo Wam dziekuje
noi moim przyszlym respondetka tez heh :-D

Dziewczyny ,od dłuższego czasu czytam blog " Do czego przyda się chustka" jest o walce z chorobą ale napisane w taki sposób że człowiek nie raz się zastanawia ale częściej popłacze się do łez ale nie ze smutku ale z radości i właśnie przed chwilą płakałam, śmiałam się tak że aż przepona mnie boli.Wejdźcie i przeczytajcie dzisiejszy wpis :-D:-D:-D dobry humor murowany

Iza pomyślę o tym zaproszeniu bo kawkę mi obiecałaś i ciacho , a od Częstochowy to ile jest do ciebie?

Normalnie to uzależnienie od forum bo od kompa odejść nie mogę :zawstydzona/y:

Gosienka, juz Ci napisze, ze z Czestochowy do Izki to kolo godziny bedzie - tak mi sie zdaje. Wszystko zalezy jak szybko prowadzisz. A ja do Cz-wy moge sie wybrac w zasadzie zawsze, tyle ze nie chce "pustego" kursu robic, wiec chcialabym tez o galerie zahaczyc. Teraz mam jakies tam smiesznie male pieniadze, wiec w zasadzie moglabym sie wybrac. Wszystko zalezy od tego, kiedy Dorota moze sie wyrwac. :-)

Gosienka matka poszla na ang.,zas stary zajmowajl sie dziecmi... no to sie zajal :) Quba zajace w parku lapal :)

Filonka, ale Quba ze mna w pracy siedziagk, nie na podworku, na podworku to by nie bylo jeczenia :)

Gosienka 70 km jest tak okolo takze zapraszam :-)

Ufff jak goraco buch jak goraco
Stoi na stacji itd itp

Ide sie kapac i przeprowadzic rozmowe edukacyjna z W.
Potem wracam bo stos na mnie czeka. A jutro 6.30 wyjazd

Elvie normalnie mnie rozwaliłaś opisem porodu .
Ale szybko poszło , rewelacja . Fajnie że karuzelka się podoba wg mnie to jedna z fajniejszych na rynku i do tego śliczna :tak:

Aniez - daj Qubasowi buziaka w kolanko od ciotek .

Marta - zakupy zawsze humor poprawiają :-D

Upał dziś rewelacyjny , ale ja tam lubię :-D:-D nich mi tylko ktoś napisze , że za gorąco , to mu zaraz przypomnę jak to było zimą przy -20 :-D

Zielona - oby wsio się z tą Kanadą udało . Musi

Witam,
dzisiaj Was na szybko poczytałam, bo miałam do 19:30 gości: mamę, babcię i ciocię. Oczywiście asysta przy pierwszej kąpieli Maćka i sto tysięcy rad:cool: Teraz Maciejka śpi, Lenka jeszcze nie ale grzeczna jest.

MariD - zdrówka!
Zielona - super z tym ortopedą, 19dni to wg mnie krótko.
isabela - powodzenia:-D obyście się dogadali lepiej niż dziś w sejmie:-D

Lenka była do 15:00 w klubie, później chwilę w domku i moja mama z babcią ją zabrały na spacer. Wróciły o 18:30, więc z Maćkiem niewiele dziś wspólnego miała. Asystowała za to przy kąpieli, przy karmieniu raz chciała mi zabrać poduszkę, ale daliśmy jej drugą i po krótkim ryku ustąpiła. Pozwala mi już na cycanie i generalnie reaguje na brata dobrze albo wcale (czyt. ignoruje go i robi swoje). Z każdym dniem pewnie lepiej będzie, ale uważać musimy, bo jej czułości mogą być dla młodego niebezpieczne.
Lecę jej pieluchę zmieniać i wskakujemy do wyrka.
Jutro proszę o kciuki, bo klub malucha w weekend zamknięty, więc będziemy mieli przeprawę z naszą kochaną dwójeczką.

reklama
Elvie, ja to tak sobie myślę, że ty jesteś torpeda. Tyle energii ile masz w sobie, to niejedna mogłaby pozazdrościć. Najważniejsze, że szybko dochodzisz do siebie po porodzie, że Maciejka grzeczna, a z Lenusią się ułoży...Dasz radę.

najgorsze jest to, że cały mój system wychowawczy się załamał, bo S lubi stać w kącie, w każdym razie stoi grzecznie, nie ucieka i nie widać, żeby go to denerwowało, czasem jak coś przeskrobie to sam, z własnej, nieprzymuszonej woli udaje sie w miejsce odosobnienia...

hehehe, aparat, znalazł sposób na matkę...a karny jeżyk, tudzież inny zwierz ?

Mamopaulinki, dobrze, że lepiej...

Marta, Filonka
, kiecki na foty i pokazywać nam tutaj....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry