reklama
Kulkaki to trochę kijowo że twojego lekarza nie będzie.. Ale może w tym państwowym szpitalu będzie dobrze 
Ja się zdrzemnełam o 18 do 19.30 i teraz nie będzie łatwo zasnąć... Od kilku dni mam kryzys wieczorny i ok właśnie 18 chce mi się spać.. Muszę z tym jakoś walczyć
Kurcze ja się tetaz boje abym do marca dotrwała... A najlepiej do 15 marca ale już zaczynam wątpić czy mi się uda..
Ja się zdrzemnełam o 18 do 19.30 i teraz nie będzie łatwo zasnąć... Od kilku dni mam kryzys wieczorny i ok właśnie 18 chce mi się spać.. Muszę z tym jakoś walczyć
Kurcze ja się tetaz boje abym do marca dotrwała... A najlepiej do 15 marca ale już zaczynam wątpić czy mi się uda..
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
natasza ja tez chce do polowy marca wytrzymac.... a potem kazdy dzien to cenny....
milia80 pytalam o te siniaki, widzial je, one sa male i znikaja juz.. mowil bym to obserwowala czy sie znow robia i zadzwonila do niego...mowil ze mam sie nie przejmowac.. stwierdzil ze moja skora jest bardzo teraz podatna na dotyk, kazde mocniejsze scisniecie reka to juz mi moze siniak wyskoczyc;-)..

milia80 pytalam o te siniaki, widzial je, one sa male i znikaja juz.. mowil bym to obserwowala czy sie znow robia i zadzwonila do niego...mowil ze mam sie nie przejmowac.. stwierdzil ze moja skora jest bardzo teraz podatna na dotyk, kazde mocniejsze scisniecie reka to juz mi moze siniak wyskoczyc;-)..
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Moj lobuziak tez dlugodystansowiec. Zreszta od samego poczatku. W dzien drzemki byly max po 30 min. Na szczescie w nocy spal. 2 lata i zero drzemek w ciagu dnia. Jako 3 latek musial spac w pkolu teraz jako 4 latek tez musi, ale lada moment 5 konczy i nie chce chodzic do pkola przez te drzemki wiec odbieram go po 12.
Olusia ja z pierwszym mialam termin na 21 marzec i bardzo chcialam bo to urodziny mojej dobrej kolezanki. Uparciuch ruszyl sie 21 ale zaspał i wyskoczyl 22
.
Ja pierwszy raz nad morze w tym roku pojechalam nie do wielkiego miasta i bylam w szoku. Bylam zschwycona. Bylismy w Chlapowie. Ja tez raczej typ co na plazy nie wysiedzi dlugo. Wiec wycieczku robilismy raczej pks, pkp bo korki przeogromne . I fajnie bylo. A dla mlodego jaki raryras
. Tylko tam wysokie klify i powrot z nad morza do domu po licznych schodach był niewesoly. Z wozkiem bylaby masakra:/ .Ale napewno tam wrocimy. A pierwsza podroz planujemy juz pod koniec czerwca ale to wynajetym autobusem z rodzina i znajomymi. Niewiem jak damy rade 10 h. Ale nie ma wyjscia.
Olusia ja z pierwszym mialam termin na 21 marzec i bardzo chcialam bo to urodziny mojej dobrej kolezanki. Uparciuch ruszyl sie 21 ale zaspał i wyskoczyl 22
Ja pierwszy raz nad morze w tym roku pojechalam nie do wielkiego miasta i bylam w szoku. Bylam zschwycona. Bylismy w Chlapowie. Ja tez raczej typ co na plazy nie wysiedzi dlugo. Wiec wycieczku robilismy raczej pks, pkp bo korki przeogromne . I fajnie bylo. A dla mlodego jaki raryras
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Hejka 
Doliores pisalam Ci ze bede wynajmowac. Mowilas ze to bardzo blisko Ciebie
Z cwiczeniami to tak wlasnie robie,dupka wyzej
Karina ja nie mialam takiego uczucia w nogach. I zadnego bolu. Bol sie dopiero zaczal jak do domu wrocilam... tez 3 doby w szpitalu bylam.
Aga witaj
Szaj ja kupilam wlasnie cabriofix
Natasza Ty tam uwazaj na siebie!! To co bedziesz marcowka?
Milia widze ze bardzo tesknisz za pomorzem. Nie ma szans na przeprowadzke?
Dla mnie fotelik na stelazu to wygoda jak gdzies musze szybko wyskoczyc. Strasznie denerwuje mnie ze duzo rodzicow uwaza to za "spacerowke" dla noworodkow. M kiedys w pracy dostal rade od kolezanki ze jak dzidz ma kolke to do fotelika i przechodzi. Ona tak swoje dziecko trzymala godzinami. Oczywiscie wysmial ja!
Zgadzam sie z dziewczynami ze podroze do roku z dzieciem to bajka
nasz mial 4 miechy niecale jak lecielismy do pl a pozniej autem z Krakowa nad morze. Teraz tez bede podrozowac z dwojka jak mala skonczy 3 miechy. Troche mnie to przeraza bo sama ale damy rade
m pozniej dojedzie.
Anulka dobrze ze u Was wszystko w porzadku.
Olusia u Ciebie tez widze ok
to cc w sobite by byla??
Kuklaki i u Was oki
super!!
Marela twz mialam termin na 21 marca
) skonczylo sie cc prawie 2 tyg wczesniej.
A u mnie oki
bylam na fizjo. Mlody dostal sie do szkoly
w pracy sajgon.
Wiecie moze co u Dygotki?? Juz tak dawno sie nie odzywala...
Doliores pisalam Ci ze bede wynajmowac. Mowilas ze to bardzo blisko Ciebie
Z cwiczeniami to tak wlasnie robie,dupka wyzej
Karina ja nie mialam takiego uczucia w nogach. I zadnego bolu. Bol sie dopiero zaczal jak do domu wrocilam... tez 3 doby w szpitalu bylam.
Aga witaj
Szaj ja kupilam wlasnie cabriofix
Natasza Ty tam uwazaj na siebie!! To co bedziesz marcowka?
Milia widze ze bardzo tesknisz za pomorzem. Nie ma szans na przeprowadzke?
Dla mnie fotelik na stelazu to wygoda jak gdzies musze szybko wyskoczyc. Strasznie denerwuje mnie ze duzo rodzicow uwaza to za "spacerowke" dla noworodkow. M kiedys w pracy dostal rade od kolezanki ze jak dzidz ma kolke to do fotelika i przechodzi. Ona tak swoje dziecko trzymala godzinami. Oczywiscie wysmial ja!
Zgadzam sie z dziewczynami ze podroze do roku z dzieciem to bajka
Anulka dobrze ze u Was wszystko w porzadku.
Olusia u Ciebie tez widze ok
Kuklaki i u Was oki
Marela twz mialam termin na 21 marca
A u mnie oki
Wiecie moze co u Dygotki?? Juz tak dawno sie nie odzywala...
Renatka1982
Fanka BB :)
Natasza, śliczny fotelik, a kolorek bajka !!!
Czy taki może czy inny ?
Bezdotykowy termometr KT 40 TECH MED KARDIO TEST (5078122698) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Bo chcę kupić bezdotykowy taki jak w szpitalach mają, ale boję się, że chłam kupię :/
Pat, Tabasia, super, że egzaminy pozdawane ! Dzielne dziewczynki jesteście
!!!
Ja też mam Maxi Cosi
a co tam
hehe
Wszystkie mają zamiar mieć CC ?
No i cena taka , że szkoda było nie wziąć
Mów szybko, co zrobić żeby się dzidziuś odwrócił !!!
Jestem dopiero w 31 tyg.
Super, że niedługo dowiesz się, kiedy rodzisz
też bym chciała znać dzień i godzinę !!! 
Extra !
U nas w przychodni albo nie ma limitów, albo jeszcze swojego nie wyczerpałam
No i prywatnie też do samego końca będę pod opieką, a potem ... potem się zobaczy
jak to będzie 
A co w takim liście gin pisze do szpitala ? Pierwsze słyszę...
:/

A ciuszki piorę sobie spokojnie, jedna pralka w ubiegłym tygodniu, druga dzisiaj, kolejna będzie około środy, czwartku. na bieżąco prasuję, niestety na kolanach, ale dziś zamówiłam deskę do prasowania, jutro kurier powinien mi ją przywieźć
będę prasować na maxa
ha ha !!!
Mi szyjki coś nie mierzą, ani prywatnie ani państwowo... albo mierzą tylko nic nie mówią, bo jest OK :/
ciężko stwierdzić.
W środę mam wizytę z USG prywatną to zapytam o szyjkę
Oj, ja nie pamiętam kiedy ostatnio gdzieś się bawiłam... na prawdę nie pamiętam :/
O, zdjęcia z brzuszkiem !
Gdzie robiliście i ile płaciliście ? Ja też bym chciała 
Lei, zdrówka dla małej !!!
Jutro Was doczytam z dnia dzisiejszego, bo już mi się oczęta same zamykają, a o 7 wstaję :/
Dobrej nocki !
Niedawno M kupil nowy bo jak syn ciagle chory to aby cisnienie mi sie podnosilo. Mamy jakus Tech-med bezdotykowy ale na podczerwien i uwazam ze jest rewelacyjny.
Czy taki może czy inny ?
Bezdotykowy termometr KT 40 TECH MED KARDIO TEST (5078122698) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
jaki model albo jaka firma ?Milia ja mialam bezdotykoey i rewelacja byl.
Bo chcę kupić bezdotykowy taki jak w szpitalach mają, ale boję się, że chłam kupię :/
No wlasnie ciekawe co u Myli...
Kupilam fotelikniestety nie rozkladany. Czerwony maxi cosi. Do czarnego stelazu wozka bedzue pasowal
Karina Ty masz cc na 2 kwietnia? Mi pewnie na koniec marca zaplanuja jak sie nie odwroci.
Pat, Tabasia, super, że egzaminy pozdawane ! Dzielne dziewczynki jesteście
Ja też mam Maxi Cosi
Wszystkie mają zamiar mieć CC ?

niom, wózek jest super, świetnie się prowadzi, jest bardzo zwrotny, a mimo wszystko dość duży i stabilny.Renatka świetny wózek. Za takie pieniądze to dobra okazja Ci się trafiła.
Tobasia mój młody też dupskiem na dół się odwrócił i teraz ani myśli zrobić tego ponownie. Na necie czytałam, że można dziecku pomoc się odwrócić lub je do tego zachęcić ale te metody można stosować tylko do 32tc, a ja juz 34tc zaczęłam.![]()
3 marca mam wizytę i już będę wiedzieć kiedy nasz synek się urodzi![]()
No i cena taka , że szkoda było nie wziąć
Mów szybko, co zrobić żeby się dzidziuś odwrócił !!!
Jestem dopiero w 31 tyg.
Super, że niedługo dowiesz się, kiedy rodzisz
Extra !
ja się w przychodni zapisałam jeszcze na USG tydzień przed porodem.Najbardziej irytuje mnie fakt ze nie przewiduja juz zadnego usg przed porodem. Dobrze ze poszlam prywatnie. Ide jeszcze raz za miesiac i jak sie nic nie zmieni mam dostac list od mojej gin do szpitala. Oni nie biora pod uwage takich listow bo uwazaja ze wiedza wszystko najlepiej wiec szykuje sie na zadyme![]()
U nas w przychodni albo nie ma limitów, albo jeszcze swojego nie wyczerpałam
No i prywatnie też do samego końca będę pod opieką, a potem ... potem się zobaczy
A co w takim liście gin pisze do szpitala ? Pierwsze słyszę...
:/
ja też ostatnio podupadłam na siłach.... co prawda przemeblowanie dziś w garażu zrobiłam, ale pewnie to odchoruję :/ pół dnia się ruszyć nie mogłam i boję się że rano z łóżka nie wstanę, coś mi w kręgosłupie się przestawiło i boli... no i brzuch napiętyJa dzisiaj pospacerowa£am ugotowałam rosol i padłam na kanapie...
Już mam coraz mniej siły ...dobrze że nie zostawiałam wszystkiego na koniec bo bym padła.. Jutro mam mierzenie miedzy innymi szyjki i już się boje bo trochę mało się oszczedzalam ostatnio..
A ciuszki piorę sobie spokojnie, jedna pralka w ubiegłym tygodniu, druga dzisiaj, kolejna będzie około środy, czwartku. na bieżąco prasuję, niestety na kolanach, ale dziś zamówiłam deskę do prasowania, jutro kurier powinien mi ją przywieźć
Mi szyjki coś nie mierzą, ani prywatnie ani państwowo... albo mierzą tylko nic nie mówią, bo jest OK :/
ciężko stwierdzić.
W środę mam wizytę z USG prywatną to zapytam o szyjkę
...w drodze powrotnej znajomi zadzwoli ze sa na miescie i tak wyladowalismy w klubie na 2h. Pewnie ostatni raz na dlugi czas :-) a wczoraj mieliśmy zdjęcia z brzuszkiem. Ciekawa jestem jak wyjda.
Oj, ja nie pamiętam kiedy ostatnio gdzieś się bawiłam... na prawdę nie pamiętam :/
O, zdjęcia z brzuszkiem !
Lei, zdrówka dla małej !!!
Jutro Was doczytam z dnia dzisiejszego, bo już mi się oczęta same zamykają, a o 7 wstaję :/
Dobrej nocki !
reklama