8
86ania86
Gość
dokladnie, te 20 tygodni macierzynskiego to stanowczo za malo, niemowlak ktory ma 5 miesiecy przeciez sam sie soba nie zajmie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
[
prosze o zapoznanie się z ostatnio dodanym postem odnośnie listy majowej i czekam na prv
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2...azne-informacje-43745/index2.html#post6605040
ja słysząłam o lipie z miodemNie kojarzę sobie,żeby ktoś mi kiedyś proponował herbatę z lipy więc nawet nie wiem jak smakuje ale skoro chwalisz to sobie zakupię :-)

hehe oglądałam to samo wczoraj na wątku mam z IrlandiiWitam was, muszę wam powiedzieć że w angielskiej telewizji jest taki program o kobietach które rodzą, jest to program dokumentalny i naprawde wszystko jest pokazane zamieszczę linka bo może któraś chce zobaczyć One Born Every Minute - 4oD - Channel 4 Jak klikniecie play to najpierw są reklamy, więc się nie przejmujcie niestety nie da się ich ominąć
jak polka rodziła .. a jej facet... no comment...
ja nie mam z tym problemu;-)A ja mam do Was takie pytanie odnosnie spedzania czasu z dziecmi po ich urodzeniu.
Do jakiego czasu macie zamiar siedziec z dzieciaczkiem w domu? Ja myslalam o tym zeby nie wracac do pracy do momentu az mala ukonczy 3-4 latka i pojdzie do pszedszkola, ale coraz bardziej zaczyna przytlaczac mnie mysl ze P bedzie utrzymywal caly dom i ze mu finansowo nie pomoge... U mnie (pelnoetatowa)pomoc babc nie wchodzi w gre, o moja mama pracuja, mama P tez nie da rady. Nie chcialabym oddawac dziecka pod opieke kogos obcego(zlobek, niania). I w zasadzie tak ostatnio zastanawiam sie cojest najlepszym rozwiazaniem. A jak Wy planujecie to rozegrac?

raczej nie ma szans mówię to z własnego doświadczenia przynajmniej Ja na taki rodzaj pracy nigdzie nie trafiłam.
chyba że dość spora gotówka zostaję i tak w domu to co innego.